Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiejski casanowa

Też tak postępujecie mężatki

Polecane posty

Gość Wiejski casanowa

Na imprezie integracyjnej poznałem miłą, zgrabną i ładną 40-stkę a ja młody po studiach. W miarę upływu czasu i wypitego alkoholu coraz lepiej bawiłem się z Basią, skarżyła się na męża w tańcu przytulała się mocno a nieco później już na dobre całowaliśmy się. Po imprezce odprowadziłem ją do domu było lato gdzieś na zapleczu budynku zacząłem ją całować i pieścić ona nie broniła się w końcu zdjąłem jej majty i wszedłem w jej mokrą cipkę. Po minucie było po wszystkim a emocje nie opadły, Baśka umówiła się ze mną na następny dzień było jeszcze lepiej zrobiła mi loda czego nigdy nie praktykowała z mężem, Po miesiącu kochałem się z nią analnie ale mężowi nie pozwoli na takie praktyki czy u was też tak bywa ??

Gość corry
to mozliwe.jak maz jest do niczego albo cie zniedbuje to jak taka babka dorwie sie do faceta\a jeszcze mlodszego\ to go moze rozerwac na kawalki.

Gość Wiejski casanowa
a tak naprawde to jej mąz dorwał mnie po imprezie ze swoimi ziomalami dostałem pobili mniel i musiałem im wszystkim zrobic loda po czym zerzneli mnie analnie a tu tak sobie zafantazjowałem co by było gdyby mi się udało :(

Gość Olaboga Ty
wszystko wszystkim ale po minucie to ja nie uwierze ze 40 by Cie puscila ze swoich objec...hehehehhe, pisz dalej, fantazje to Ty chOpie masz

Gość hihaha
po MINUCIE i koniec hiuhahaha to zescie casanowa do d,,,y mlody i tylko minutke, moze nowy NIK MinutowyCasanowa? pozostali robia to 2.15 sek. (wg statystyki) Chlopy wszystkie jestescie jednakowe minutki.

Gość gość
Tez tak postepujecie?

Gość gość
Oj ,niedobrze dzieje sie.

Gość gość
Jestem mężatką 15 lat i nigdy nie zdradziłam męża. Nie generalizujcie