Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie mogje no

Dlaczego media tak okrutnie KŁAMIĄ?

Polecane posty

Gość no nie mogje no

Po prostu jest to żenujące:o TVP juz całowicie się spisowała, każda stacja, gazeta, potral internetowy mówią co innego... Straszne:o

Gość no nie mogje no
dla przykładu: jak była ta manifestacja w Warszawie, to akurat szłam na wf i ją widziałam. Chodzi o tą przeciw Giertychowi. NO i na tvp ! podali, że tam było kilkuset studentów, materiał pokazali z PUSTEGo Uniwerka, gdzie człowiek, który to organizuje powiedział od rzeczy jedno zdanie wyjęte z kontekstu. Do tego sfilmowali studentów OD DOŁu, co dało wrażenie, że kilka osób się darło i szło, bo tylko kilka osób zmieściło się w kadrze... Na Polsacie stwierdzili, że było tam ponad 5 tysięcy studentów, pokazali wszystko OD GÓRY, z lotu ptaka. I było widać niezły tłum ciągnący ulicą. Na tvn prawie top pominęli, ale stwierdzili, że ok. tysiąca studentów demonstrowało, w czesie gdy... cośytam. PAP podał, że demonstrowało 500 studentów:o Na gazecie wyborczej napisali, że z danych policji wynika, że było ponad tysiąc osób... Przeciez to są OGROMNE różnice! Czy oni mają ludzi za idiotów?! Wystarczy p[rzejrzeć te serwisy- każdy mówi co innego! To chyba nawet jak ktoś nie widział tej manifestacji, to będzie wiadomo, że kłamią:o A ja ją widziałam i na pewno nie było tam, 500 osób. B yło duuużo więcej, a ile dokładnie to nie wiem. Tylko po co te kłamstwa? I tak wszyscy wiedzą, że media kłamią. I jeszcze tak ostentacyjnie...:o

Gość mało kto analizuje
porównawczo informacje.

Gość czemu kłamią
ano dlatego, że są w rękach ludzi, którzy są stronniczy, maja powiazania ze swiatem polityki i jak swiat swiatem nigdy nie bylo i nie bedzie obiektywnych, wolnych mediów :o

Gość a zaważyłać że
nagle nowe ośrodki badań publicznych się pojawiły? A gdzie się stare podziały? A niestety ludzie to ciemna masa - w końcu ktoś wybrał ten rząd. Mam sam w biurze ludzi którzy twierdzą że teraz w końcu będzie "pożądek". Wyobraź sobie że jak powiedziałam że to dupa a nie wolność, to gość - działacz solidarności stwierdził że w końcu zacznie się coś dziać, a on wcale nie jest zwolennikiem wolności. - to po jaką cholere walczył z komuną kiedy wolność nie jest ok.?

Gość tak se pisze
ups, nieźle!

Gość błahahahha
bo taka ich karma przy tym rządzie

Gość to staje się naprawdę żenujące
:o

Gość co

Gość bo lubią

Gość do a zauważyłaś że
Owsze walczylismy z komuną i chcemy wolności, tylko uważam, że Polacy źle pojmują wolność. Uważają, że nie potrzeba zasad bo jest wolność, media piszą co chcą bo jest wolność słowa.Polacy nie potrafią tego docenić i ta wolność na dobre wychodz tylko złodziejom, oszustom 9i bandziorom. Taka jest prawda.

Gość do a zauważyłaś że
I właśnie mamy przykład wolności w mediach.