Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAKRECONA123

RZESPALAM SIE Z CHLOPAKIEM MOJEJ PRZYJACIÓŁKI

Polecane posty

Gość ZAKRECONA123

MAM OGROMNY PROBLEM!! MOJA PRZYJACIOLKA OD DLUZSZEGO CZASU JEST Z CHLOPAKIEM.PEWNEGO RAZU NA IMPREZIE U MNIE JEJ NIE BYLO.W NAPALE UCZUC PRZESPALAM SIE Z JEJ CHLOPAKIEM ONA O NICZYM NIE WIE A ON DALEJ Z NIA JEST.STRASZNIE GLUPIO SIE TYM CZUJE A ON NIE CHCE O TYM ROZMAWIAC:( NIE WIEM CO MAM ROBIC POMOZCIE MI PROSZE...

Gość generałowa
hehe

Gość dzisiaj rano
trzeba było myślec mózgiem ,a nie macicą.Dziewczyny zachowujecie się jak panienki lekkich obyczajów

Gość ZAKRECONA123
ALE TO BYLA CHWILA JA NIE WIEM CO MAM Z TYM TERAZ ZROBIC KAZDY POPELNIA BLEDY

Gość generałowa
jedno pytanie : co to jest "napał" ?

Gość koleżanka koleżanki
Kiedyś ktoś załatwi tak ciebie ale do tego czasu niech cię sumienie zeżre .

Gość dzisiaj rano
wiesz mam 40 lat ,zawsze byłam atrakcyjna i miałam powodzenie,ale jakoś wiedziałam kiedy powiedzieć stop i nogdy nie dopuściłam do takiej sytuacji.A mężczyźni to juz taki gatunek,ze myśli tylko jednym. Dla mnie to największe świństwo przespać się z mężem bądź facetem kolezanki

Gość Przyjaciółka kto ty
Kiedyś ktoś załatwi tak ciebie ale do tego czasu niech cię sumienie zeżre .

Gość ZAKRECONA123
NAPAL TO TAKA CHWILA KTOREJ NIE UMIESZ SIE OPRZEC

Gość ooooooo nieładnie
No to pokazałaś jaka z ciebie przyjaciółka... :(

Gość dzisiaj rano
wiesz mam 40 lat ,zawsze byłam atrakcyjna i miałam powodzenie,ale jakoś wiedziałam kiedy powiedzieć stop i nogdy nie dopuściłam do takiej sytuacji.A mężczyźni to juz taki gatunek,ze myśli tylko jednym. Dla mnie to największe świństwo przespać się z mężem bądź facetem kolezanki

Gość dzisiaj rano

rozumiem ze mozna sie całowac zmacac ale od razu do łozka?? to chyba nie był napał ale alkohol!!

Gość ZAKRECONA123
ALKOHOL BYL ALE WIEDZIELISM CO ROBIMY! POMOZCIE MI CO MAM ZROBIC????????

Gość lolobrigida2006
weź młotek i uderz się w głowkę ! to jest moja rada :-p

Gość LALA12
PROSZE POMOZCIE...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kinga2
powiem krótko nie chciałabym miec takiego chłopaka co sypia z moimi koleżankami a o dobrej przyjaciółce juz nie wspomne jak z moze lepiej jej powiedziec prawde co z niego za ziółkloprzynajmniej ty zachowasz sie ok pozdro i bez obrazy to tylko moje zdanie

Gość Betina sis
KURCZE. Faktycznie dałaś ciala, dosłownie, i w przenośni:p Wiesz...? Powiedzieć kolerzance, to chyba najlepsze rozwiązanie... Raczej nie mam dużych watpliwości co do tego,że wsza przyjażń się rozpadnie... No ale właściwie, to już się stało, bo normalne,że nikt nie chce mieć "przyjaciółki", która robi takie rzeczy. Może jeszcze spróbuj pogadać z tym chłopakiem... Bo może,jeżeli on też żałuje, a jej jest z nim dobrze... to to tak zostawić... Sama nie wiem:/ Ale namieszałaś!

Gość co za ludzie...
wspołczuje tej dziewczynie..i chłopaka i przyjaciólki...ztym chlopakiem to jeszc jeszce bo wiadomo jedno mu w głowie ale z przyjaciółką...powiedz jej o tym co zaszło i poznegajn sie z przyjaźnią..o ile to mozna nazwac przyjaźnią..ehh

Gość Betina sis
*** KOLEŻANCE:P

Gość Micola
Zakrecona nudzi Ci sie kurw.....a.....Jak juz robisz marne prowokacje i zakladasz 10 topikow dziennie to zmieniaj chociaz nick....bo temat o dziewczynce co miala 12 lat i boi sie ze jest w ciazy byl rownie marny jak ten....Staraj sie dziewucho bardziej bo az zal dupe sciska!

Gość bdeh
a w czym mamy ci pomóc ?? swinstwo jej zrobiłas okropne, ale chyba bardziej cie boli to, że jej chlopak po tym nie rzucil jej i nie jest z tobą... nie mialabys takich "wyrzutów" gdyby on ją zostawił i z tobą był, i choć chłopak jest skurwysynem potraktowal ciebie tak jak sie o to prosiłaś, jak szmatę na którą można sie spuścić :O

Gość jeszcze raz sprawdza sie
slynne powiedzenie, ze "majac takich przyjaciol, nie potrzebujemy wrogow"! :(:(:(

Gość kur*ą jestes i tyle co tu radz

Gość katyoosha
powiedzieć przyjaciółce. możesz pożegnać sie z tą przyjażnią bo na nią już nie zasługujesz. chłopak też jest sk..

Gość jajo
wiesz co zwykłą dziwką jesteś a nie przyjaciółką, życzę Ci z całego serca, żeby z Twoim ukochanym (jak już go będziesz miała i się zakochasz po uszy) też się przespała Twoja przyjaciółka. Nawet mi się w głowie nie mieści, że takie dziwki żyją na tym świecie.