Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nauczycielkaaa

proszę was wychowujcie swoje dzieci nie zaniedbujcie!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nauczycielkaaa

bo my nauczyciele pozniej nie damy rady wplynac na ich zachowanie czy zmienic, dzieci sa tak czesto zaniedbywane przez to tez nie szanuja nauczycieli same wiecie co sie dzieje w polskich szkolach teraz owszem sa dzieci grzeczne i naprawde dla nich chce sie pracowac ale coraz wiecej jest tych zaniedbanych a przez to tez bardzo niegrzecznych ktore nie szanuja nikogo ani nauczycieli ani tez kolegow WYCHOWUJCIE DZIECI ABY SZANOWALY INNYCH I ODPOWIEDNIO POTRAFILY SIE ZACHOWAC !!!!!!!!!!!!!!!

Gość wychowanie g... daje
Moja ciotka wychowuje swoje dziecko w miłości, maluch ma wszystko, aczkolwiek ma też sporo obowiązków, a mimo to parę razy kopnął panią w przedszkolu i wyciągnął koleżankę za włosy.

Rodzice tłumaczą się brakiem czasu albo jak ktoś przede mną: że to nic nie daje. I potem rosną kryminaliści. Kto ma wychowywać dzieci, jeśli nie ich rodzice? Szkoła nie jest od wychowywania. Nauczyciele powinni uczyć a nie wychowywać. Zgadzam się z Tobą nauczycielko. Dzisiejsi rodzice nie radzą sobie z własnymi dziećmi a wymagają, żeby nauczyciel radził sobie z grupą conajmniej 20 takich \"niewychowanych\"

Popieram przedmówczynię i mam nadzieję,że dobrze wychowam swoją córcię.Zanim dzieci pójdą do szkoły już mają ukształtowany charakter po części z tego co wynoszą z domu,po części z podwórka.Jak słyszę 9 latka rzucającego k.....,to mam ochotę sama mu wlać,bo myślę sobie w jakim środowisku przyjdzie wychowywać mi moją córcię(bo niestety przed złem całego świata zapewne nie uda mi się jej uchronić).Dlatego róbmy wszystko,aby nasze dzieci miały dobry przykład w domu,rodziców,którzy zawsze znajdą czas na rozmowę,przytulenie,i którzy ogólnie niosą dobry przykład,bo kto z kim przystaje.....

Gość gość
Up U Jestem przerażona agresją dzieci w szkole. U mojego dziecka w 2 klasie dziewczynka bije inne dzieci. Na zebraniu rodziców ojciec tej dziewczynki tylko się uśmiechał, wychowawczyni najchętniej nie rozmawiałaby na ten temat. Jak tu chronić swoje Dziecko, jak wychowywać? Ząb za ząb -oddaj? Kiedy ja jestem przeciwna takim Zachowaniom ale w przeciwnym razie to moje dziecko chyba zginie w tych dzisiejszych czasach

Gość gość
Nauczyciel sam powinien sobie zapracować na szacunek. Nie każdemu się on nalezy. Moja córka przez nauczycielkę wyladowała u psychiatry. Więc be zprzesady z tym szacunkiem.

Gość gość
spadaj nauczycielko, my rodzice dostajemy 500+ na używki tj. papierosy, piwo, wódkę, a nie zajmowanie się wychowywaniem własnych dzieci, od tego są wszyscy tj głupi pracujący na nasze 500+, w tym nauczyciele itp. instytucje je wychowujące, a my mamy za to, że je zrobiliśmy i urodziliśmy używać życia, bo to ciężka robota zrobić i urodzić.

Gość gość
Nauczyciel musi sam wypracować sobie autorytet, ani rodzice ani nikt inny nie zrobi tego za nieg. To jest praca dla osób z silną osobowością i cechami przywódczymi. Inaczej jest w wojsku lub więzieniu, gdzie kapral ma ustawową władzę i szereg narzędzi do karania.

Gość gość
Niestety te dzisiejsze dzieci bleee wychowalo nasze pokolenia, ktore ponoc zostalo wychowane na wzorcowe osoby tak czemu swoje potomstwo wychowuja tak ,ze zakladacie o tym watki? pytanie jakie pokolonie nawalilo? pokolenie dzisiejszych tych strsasznych dzieic czy raczej pokolenie ich rodzicow , ktorzy uwazaja sie za chodzace idealy a to z pod ich met wychowawczych wychodza wlasnie cuda. kto tu nawalil? Moze trzeba przyznac , ze nasze pokolenie stalo sie w pełni nieudaczne wychowawczo jesli jest lawina skarg na nasze potomstwo co z ich wyrasta i kto jets tak wychowal. A No my tacy niby dobrze wychowani , lecz gdzie dalszy przekaz wzorcow swoim potomkom??