Dziewoja 0 Napisano Maj 11, 2006 Drogie Panie czy moglybyscie mi doradzic jakie sa rodzaje pigulek (chodzi mi o nazwe) i jakie sa ich skutki uboczne i zalety. jak dzialaly na Wasz organizm. moj gin chcial mi zapisac pigulu na litere H (nie pamietam nazwy). poradzcie mi czy sa sone skuteczne. i jakie sa najlepsze Waszym zdaniem. wiem ze kazda kobieta inaczej reaguje ale chcialabym zasiegnac Waszej opinii. z gory dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdooosia_85 0 Napisano Maj 11, 2006 pewnie harmonet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewoja 0 Napisano Maj 11, 2006 o wlasnie. dobre one sa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdooosia_85 0 Napisano Maj 11, 2006 A nie wiem, nie brałam. Wiem, że sporo kosztują, ponad 30 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Betina sis Napisano Maj 11, 2006 Ja kiedyś brałam, jakieś 3 lata. I uważam że są OK:) . Maja mało hormonów, miesiączki bezbolesne. Nie wiem co masz na myśli czy skuteczne;), no ale dzialanie antykoncepcyjne, w moim przypadku sprawdzilo się w 100%;). Karzde tabletki mają jakieś wady... Naczynka pękają, czy żylaki się robią, i to ryzyko zakrzepicy, no i ze libido morze sie obnizyć. Ale myślę,że możesz sprubować:), bo ja je pozytywnie wspominam;). Jak coś bedzie nie tak to po 4 miechach najwyzej odstawisz;), choć myślę,że bedzie OK:) Powodzenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Betina sis Napisano Maj 11, 2006 może>>co ja tyle błędow robie:PP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach