Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Całiem zrezygnowany

Życie kopnęło mnie, ja chcę teraz kopnąć je ....

Polecane posty

Gość very
daj sobie troche czasu i nie badź dla siebie zbyt surowy. Co do decyzji czy zakończyc zywot na tym padole: wyobraź sobie siebie jako dziecko i Twojego ojca , który Cie pyta: synku czy wolałbyś miec ojca borykającego się z trudnościami finansowymi czy nie mieć go wcale?

Gość weź sporo tabletek nasennych
Odratowali jak za mało wzieli. Jak sie naćpasz setke to cie nie odratuja :D Bierz, bierz :D Boisz sie?????????????????????????????????? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość kobietka1970
Teraz masz doła poczekaj za jakiś czas minię i spojrzysz inaczej na to wszystko ....miałam podobnie.......... czas leczy rany ..........i pomaga się podnieść ........

Gość Całkiem zrezygnowany
Nie, nie boję się. Już nie. Ale wolałbym skuteczny sposób.

Gość Piękna_młoda_brunetka
jakbyś faktycznie chciał się zabić to zamiast rozważać byś to poprostu zrobił

Wierzycie mu??? To głupek i tyle.Nikt o samobójstwie nie gada w necie. Misio chce poklasku i pogłaskania po główce - to głupek totalny. :D:D:D:D:D:D:D

23 lata i przegrałaś życie? Co Ty pleciesz. Ono się Tobie dopiero zaczęło. To ja przegrałem życie. Jestem starym grzybem, zniechęconym porażką, bez chęci na budowanie wszystkiego od nowa ... Nawet, jeśli znalazłaby się w ogóle kobieta, która chciałaby tworzyć coś z facetem bez kasy i zobowiązaniami wobec dzieci ....

Mylisz się. Szukam drogi, a nie pytam o sens. Ale nie mogę tego udowodnić :-(

znajdzie się napewno taka kobieta :-D

Dobrze ci radze :D:D:D:D:D:D:D:D Cienias jesteś i tyle :D albo prowokujesz :D

Gość kotka.s
przestańcie do k..nędzy.oko, opowiem wam coś: mój ojciec mial depresję endogenną - to juz byl szok dla mnie, mimo, ze nie bylo lekko, rodzice byli rozwiedzeni nie wpadaj w dola, bo takie nakręcanie się powoduje, e moze byc tylko gorzej...internet wiele osób juz uratowal to, ze firma ma klopoty, to problem firmy, ludzie szukają pracy cale zycie, zmieniaja prace 1000razy tylko, ze prawda jest taka, ze ja mam w końcu na oku faceta i nie chcę się pakowac w podrzucanie pomysłów komuś.... dlugo sama walczylam z rzeczywistoscia, gdy moje kolezanki mialy faceta tak jak Twoja zona miala (i ma?) Ciebie 2 osoby wymyślą razem tyle co 3 osoby osobno - prawo synergii, więc moze zostaw mail, moze jakś dobra dusza się ulituje..ja facetów z "obciążeniami" gonie ze swojego zycia... a teraz idę jednak tego mojego poprosić o pomoc przy zakupach, bo mam chory nawyk samodzielnosci powodzenia, nie zalamuj sie do k...nędzy - ze się tak brZydko wyrażę,jako kobieta pracująca -kiedys takze z dziećmi...

Myślę, że nie zdąży. Bo mówisz słusznie: zamiast gadać powinienem to po prostu zrobić. Nie wiem, czemu odwlekam to w czasie .... Więc do dzieła! Ale miło było z Wami pogadać. Naprawdę. Morituri te salutant!

hehe do napisania w takim razie

Do 'kotka.s' Moj maz kilka lat temu popelnil samobojstwo. Nikomu sie nie zwierzal, nikomu nie skarzyl.Dla wszystkich to bylo zaskoczenie - przyjaciele, rodzina, ja. I dlatego nie wierze w to - nikt nie pisze takich glupot a szczegolnie facet ok 40. To prowokacja!!!!!!!!!!!!!

To Twoja szansa, udowodnić sobie i innym, że jesteś facetem z jajami, a nie jakimś maminsynkiem. Poddać się teraz? Łatwizna. Pociąć, naćpać, utopić... Ciach i koniec. Może ktośCięi pożałuje, ale życie będzie toczyło się dalej. Słońce będize wschodzić, rząd będzie wkurzał ludzi, znajomi będą się starzeć, dzieci będą się rodzić. Ludzie będą się ze swoimi problemami zmagać w samotności, o Tobie zapomną, choćw pamięci zapiszesz się..no właśnie jak? ... no może z wyjątkiem Twoich dzieci, które będą miały taki gorzki smak i piętno, wypalone gdzieś na dnie, które mogą się potem bać wiązać z innymi, żeby tylko ci przypadkiem nie odeszli. Odbierzesz sobie razem z życiem kilka Mundiali, parę genialnych wieczorów przy piwie, widok Bieszczadów jesienią, szansę na normalne życie, widok wnuków. Wybacz, że ostro, ale głaskać Cię nie zamierzam, ani użalać się nad Tobą i poklepywać po głowie. Polecam pójść do hospiscjum i spędzić tam parę godzin. Może to da Ci inne spojrzenie. Pozdrawiam

Gość kotka.s
a powinien był wiesz? powinien byl szukac rozwiazań.... mozna miec depresję endogenną a mozna miec taką wyniakjaąca z doswiadczen, moze on widzi, ze zle się dzieje, ale niech nie wplątuje w to obcych kobiet..sorry w zyciu jest zawsze coś za coś