Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka.s

sytuacja z facetem, skomentujcie

Polecane posty

Gość kotka.s

jestesmy umówieni, facet dzwoni -to miala byc 4ta randka - mowię, ze nie zdążę, bo muszę dokupic coś do domu a to mi zajmie kilka godzin... a zresztą, niewazne, nie zalezy mu na mnie..nie będe się wglebiać to mamaja taka z niego :(

Gość tak se pisze
no to luz jak się nie przejmujesz :)))

Gość mamaja
jak wytrzeźwiejesz to napisz konkretnie o co ci chodzi.

Gość kotka.s
nic z tego chyba nie będzie..to gosc bez inicjatywy, nie wiem, czy bym z nim poszla do lozka w przyszlosci..

Gość legalna blondynka
Ale o co ci tak wlasciwie chodzi?Co on zrobil?

Gość kotka.s
mielsimy się spotkac, on ma samochód...ja musze kupic cos do domu i zajmie mi to 3 godz., ale go nie prosilam zebysmy podjechali po to coś tylko powiedzialam,z e nie wiem, ile mi to czasu zajmie... i wyszlo tak, ze się dziś nie spotkamy ja mam po prostu wrazenie, ze dla niego podjechanie po te pare rzaczy do marketu to byloby niewiadomo co - nie proponowal to nie prosilam a ten się zgadza, co bym nie powiedziala :(

Gość skomplikowane to trochę
:D ma w końcu przyjechać, czy nie ? :D na Twoim miejscu pojechałabym bez niego i już dawno wróciła ! :D

Gość Podejscie do faceta
dziewczyno przeciez to czysta lamiglowka, nie mowisz ze chcesz zeby Cie podrzucil to on ma zgadnac?? A do tego Ty masz pretensje ze facet nie odczytal Twoich mysli, postaraj sie nastepnym razem prosciej i konkretniej, nie kazdy jest wrozka Maregrita;-)

Gość mamaja
Dla mnie facet jest ok.. Ty mu się nie narzucasz, prosząc o podwiezienie a on nie narzuca się tobie, daje ci poprostu margines wolności i możliwość decydowania i rozporządzania swoim czasem. Uspokój się facet jest spoko.

Jezusicku!!! Ja mam taki apel, skromniutki, do dziewczyn przede wszytkim. Jeśli czegoś oczekujesz, czegoś potrzebujec, to komunikuj to jakoś konkretnie. Bo faceci nie rozumieją, nie wpadają na to sami, bo nie wiedzą jakie mamy potrzeby. Podejrzewam, ze by cię zawiózł, gdybyś powiedziała, że potrzebujesz. A teraz rozpaczasz ne wiadomo po co. A on być może myśli, że to Ty go zbyłaś, że zamiast się z nim spotkać wymyśliłaś bajjkę o jakichś zakupach. jeju!

Gość legalna blondynka
No przeciez trza bylo powiedziesz ze przydalby ci sie transport.Facet ma czytac w twoich myslach?Pewnie pomyslal ze chesz sobie sama po sklepie polazic i nie chcial ci przeszkadzac.

Gość -_33
po prostu go poproś o pomoc, i zrobi to z przyjemnością, myślę, że on tobie też może mieć za złe, że jesteś taka somowystarczalna

Gość kotka.s
33---> ? jestes facet? rozwin:)

Gość kotka.s
ze niby on chcialaby się czuć przydatny, tak?

Gość -_33
facet to ja. rozwijam: dokładnie tak jak poprzedniczki to mówią, Pewnie pomyslal ze chesz sobie sama po sklepie polazic i nie chcial ci przeszkadzac. Może chciał uszanowac twój czas, a może przy okazji był zazdrosny, że go nie zaprosiłas na zakupy, że wolisz spędzić czas z kimś innym a nie z nim. Faceci po za tym, bardzo lubią służyć kobietom, by czuć się potrzebnym, ale ty musisz go o to poprosić.

Gość kotka.s
:(...tak, chcę sobie połazić..tok myślenia faceta, ja nie mam na nic czasu i dla mnie te 3godz. są koszmarem i nawet nie ma sily na to, zeby jechac do tego marketu po prostu on wie, ze mam brata co ma mnie w d..uszy i moglby pomóc a tego nie robi, bo niby ciągle pracuje

Gość mamaja
........kończąc myśl poprzednika. I nie wymagaj aby facet czytał w twoich myślach. Czy ty czytacz w jego myślach.?

Gość kotka.s
mamaja----->ja wczesniej trafialma na takich skurwieli, od ktorych nic nie mozna bylo wymagac a kiedy dostali kopa w tylek na pozegnanie to jeszcze mnie dolowali..2 pod rząd wystarczylo

Gość mamaja
Może szukasz partnerów w nieodpowiednich "miejscach".

Gość -_33
tak po 4ech randkach on już wszystko wie o tobie i twojej rodzinie biedaczko, że ci robi na złość i nie wiezie cię do sklepu? Myslę, że jesli mu na tobie zależy i jak mu o tym powiesz, to jeszcze bardziej sie wkurwi, że go nie poprosiłaś. A poza tym dlaczego po 4ej randce wymagasz, by dla ciebie wszystko robił i w dodatku czytał w myslach?

Gość mamaja
Tak jak pisałem wcześniej, dla mnie facet jest bardzo w porządku. Znacie się bardzo krótko (4-ta randka) nie chce się narzucać. Co innego gdyby to było 40-te spotkanie.

Gość kotka.s
33------>ja myslalam, ze sama dam radę, ale ile mozna całe zycie samemu działac? nie robi na zlość, on nie z tych..nie jest frustratem

Gość onka3
kotka.s jak ty głupia i durna bab jesteś że też ten facet nie kopnie ciebie w d..

Gość -_33
zachowujesz się jak moja żona, jest zajebiście samodzielną kobietą, nie potrzebuje nikogo na zakupy, gniazdka elektryczne też potrafi przykręcić, ale jak to mnie wkurza, a najbardziej jej wybuchy pretensji, że ja się nią nie zajmuję, bo ona wszystko robi sama. czy ty też aby nie jestes jaką samosią?

Gość mamaja
Dostałaś dwa razy kopa w d... . i teraz już w każdym nowym facecie będziesz doszukiwać się takiego samego h... . Tak właśnie powstają mity o wrednych mężczyznach. Same kobiety je tworzą, bo boją się następnej porażki. Najpierw lokują swoje uczucia i zaangarzowanie w nieodpowiedniej "lokacie", a później szukają dziury w całym.

Gość kotka.s
-_33----------> :) ja tez to mam, gniazdko tez przykręcę... :( a dlugo jestescie razem? a jak to u was wygląda? mieszkacie razem czy w roznych miastach..moze za daleko Cię ma;)?

Gość kotka.s
ok, zadzwonię do niego :)dzięki

Gość -_33
taką samodzielnoscią możesz faktycznie imponować i być przez to zajebistym kumplem. ale pamiętaj, że masz wtedy bardzo mało z kobiety a tego chcesz i tego chcą twoi faceci. może przez to nie czuli się przy tobie mężczyznami i odeszli.

Gość mamaja
I bardzo dobrze. Ale proszę napisz co po tym telefonie osiągnęliście.

Gość -_33
czytaj dokładnie: żona. z zoną się mieszka razem. 8 lat. znamy się 12. brakuje mi kobiety w domu. nie wyrabiam, bo nie czuję się potrzebny.