Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka.s

sytuacja z facetem, skomentujcie

Polecane posty

Gość kotka.s
ale to nie o to chodzi :(...mnie wiele razy zawiedziono i teraz nie chcę juz, zeby ktoś mi robil łaskę i dlatego sioę uprzeziłam..dobra już, dzwonię :)....matko, wyglądam jak czupidron po calym dniu...:( 33 a Ty co robisz wtedy?odpuszczasz, tak? niech się sama pomęczy... ty to pewnie Panna albo Koziorozec kurde :o bo Byk to nie jestes a ni Blizniak

Gość -_33
ale kiedyś mi to odpowiadało i było super wygodnie

Gość -_33
tylko na niego nie krzycz, lepiej polamentuj, że jestes zła na siebie, że straciłaś tyle czasu, że powinnaś go poprosic o podwiezienie, zapytaj się czy mozesz liczyc na niego następnym razem, wyczuj jego intencje,

Gość nie rozumiem...............
jak po 4 randkach mozna wymagac od faceta zeby to proponował??!! Rozumiem, ze miło by było gdyby to zrobił, ale mieć pretensje że nie zrobił?? jak dla mnie to "lekka" przesada..

Gość -_33
ona LEW ja SKORPION

Gość kotka.s
nie wymagam, tylko nie chcę zeby zyl na innym swiecie ...mam duzo obiwia zków i nie będe ich zaniedbywac dla faceta, bo potem się nie wyrobię ok, nie odbiera:(

Gość kotka.s
33-->dzięki dla Ciebie jeszcze , postaram się nie krzyczec... mozna mieszkac osobno jako malzenstwo jak sie ma prace w innym miescie

Jak to czytam trace moją nisamowita cierpliwość............jesli jestem albo bylam albo będe jak autorka tego topiku prosze mnie wyizolowac ze społeczeństwa na pustelnieufffffff

Gość kotka.s
Cierpliwa..idz sobie, dobra? :o..poradze sobie ..inni mnie nie wyklęli...ok, opowiem wam..jak bedzie jeszcze co :o

ale nie piszesz o tym, ze ma do CIebie pretensje że nie spotkasz się z nim czy coś w tym rodzaju( tego mozna by sie spodziewać po Twoich slowach że masz obowiązki i nie będziesz ich zaniedbywać dla faceta) tylko o tym ze nie zaproponowal zeby z Toba pojechać i z Twoich wypowiedzi wynika ze to o to masz pretensje (przynajmniej ja tak to zrozumialam). Nie chcę Ciebie oceniać i nie zamierzam tego robić,bo to nie moja sprawa, chcę tylko żebyś wiedziałą jak inni do tego pochodzą i On też może być z tych "innych".

Gość kotka.s
nie..on jest inny, wlasnie on jest pierwszy normlany po tych idiotach, ktorych spotkalam...i dlatego się z nim spotykam..to nawet z awczesnie na to, zeby wiedziec, czy ta chemia działa :o on nie ma chyba pretensji o nic, tylko ja w duszy się pienię, ze on mnei moze ew.nie zrozumiec, bo ma duzo czasu pio [racy:(

z tego co teraz piszesz, wynika ze martwisz sie o to, ze moze nie zrozumiec ze nie masz czasu, bo musze zrobic zakupy do domu itd.. ale z tego co wczesniej pisalas wynikalo ze masz pretensje o to, że ma samochod a nie zawiózł Cię an te zakupy, nie dziw się więc, że niektórzy ( w tym ja ) tak to zrozumieli... Co do Twoich obaw. Rozmawiałaś z nim kiedyś o tym?

bo musisz miało być, sorki

Gość kotka.s
jest ..zalatwione :)

Gość mamaja
uffffff ............ . gratuluję.

Kotka s. jaka jest pierwsza litera imienia tego faceta??? Znam chyba podobny typ:-)