merdockja 0 Napisano Maj 11, 2006 Hej napiszcie jakie miałyscie skutki uboczne biorąc Jeanine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kng Napisano Maj 11, 2006 brak :) same plusy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyleczylam sie z tradziku Napisano Maj 11, 2006 stosujac jeanine,biore je od sierpnia 2005 i uwazam ze jest super"""!! polecam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyleczylam sie z tradziku Napisano Maj 11, 2006 ja milam tylko male plamienia i apetycik na poczatku tzn 1 opakowanie ale jak sie pohamujesz to sie uda nie jesc! buzka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa8 0 Napisano Maj 16, 2006 Żadnych problemów - biorę ponad 1,5 roku. Słyszałam, że niektórzy tracą troche na wadze :) Myślę, że nie powinnaś się sugerować naszymi opiniami - każdy organizm jest przecież inny :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niunia 18 Napisano Maj 17, 2006 ja biore dopiero 4 dni ale nie zauwazylam zadnych skutkow ubocznych-zero, i nawet nie mam ochoty na jedzonko ale na mojego faceta to bardzo,bardzo...hehhe wiedz jak na razie to jestem zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszka235 Napisano Maj 22, 2006 ja biore jeanine od 7 miesięcy nie moge nażekać są super tylko jak brałam już jakieś 3 miechy to było mi niedobrze ale nie przestawałam brać i teraz jest ok żadnych problemów nie mam noi trądzik mi zniknął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach