Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunet102

Poszukuje partnerki do wakacji w Grecji na moim jachcie.

Polecane posty

Madziuchna my wciaze te same ...Czarny brunet to podroba tylko ...No i nie ma juz czarnej malolaty 59 :D Jest za to ZOOZIA ,pestka i sloneczko

Masz racje Zooozia zwlaszcza ze sie z takimi pokemonami jak podszywacz obcuje. :D Wielki polonista mi sie znalazl hehehe .

ja to greczynkaa🌻 bo byka walnelas sloneczko:D co do mojej fryzury to juz od 3 lat mam krotkie, bardzo krotkie w marcu bylam blondynka teraz mam fajne odrosty, ale musze to zmienic, moze jeszcze raz blond, nie wiem cos mi wymysla:) u fryzjera bylam 2.5 tyg temu wlosy tak mi odrosly ze musze je na bok ukladac, a ja tak nie lubie bo w takiej fryzurze wygladam zwyczajnie:o

Wiesz co Zooozia ,chyba odpuszcze na jakis czas.Ty zajmij sie papierkami .Zwyczajnie wkurwia mnie ta menda co tu od rana lazi.Zamiast isc w kat konia se zwalic to tak psuje krew ludziom i pewnie podskakuje z radosci jak dzika malpa ,bo mysli ze taka zabawna jest :P

Gość Malutka22
Magda G. A ja kocham swojego za to że mi ufa za to że kupuje mi tampony jak go poprpszę za to że śmiesznie tańczy za to co czuję jak inne laski patrza na niego i mi zazdroszczą 10.04.2006 Motylem byłam ... ale utyłam ... buuuu...71,2 kg/178cm 12.05.2006 Motylem jestem.... 63,9 kg/178 cm 16.06.2006 Poczwarką będę... 60 kg/178 cm

Widze ze musze stad odejsc bo sie cofne naprawde do pozimoa bez pozioma;) Ja za to mam kudly dlugasne i tez nie wiem co z nimi zrobic .Kolor jednak ciemny .Moj naturalny... taki jakis ciemny bardzo kasztan :) Moze by tez na blond sie umalowac?;)

Hej Sloneczka! Podziekowalam juz ladnie ModernowiX I zostaje na czarno! Zooozia, dlaczego jestes p..., bo nie doczytalam? 35-latka- wygralysmy:D. Szmatki extra Brunet🖐️ walczylysmy o Ciobie dzielnie ;) Czolem Reszta{kwiatek]

A Ty nie badz zazdrosnica .Sama wiesz ze z chlopami to tylko klopoty:O :D:D:D

madziuchna Brunet, to brunet; 35-latka- sloneczko; greczynka- zoozia; malolata- pestka....Bardzo nam milo:D:D:D

OOOOO i pestuchna sie znalazla :D Ale sie dzis muzin uparl na nas:O Nawet brunetowi nabruzdzil pokemon pieprzony😠

Zooozia! Przeczytalam po lebkach, ale gdzies tam wyhaczylam, ze jestes p.. i przegralas swoje zycie...Cholerka, a moze to nie Ty? Przeciez ja redsika dopiro powachalam:D:D:D

pestka widzialas wszystkie szmatki? A siostrze juz mowilas? :) Bo wiesz ZOOZIA my dzis na allegro troszku buszowaly :)

Gość Malutka22
a która jest fryzjerką bo się pogubiłam ?

Sloneczko🌼 ale my dzielne dziolchy i byle lachudrze sie nie damy;)

a bo o 16.13 byl taki wpis ze jestesmu zdrowo pierdolniete w dekiel:) brunet chyba jest za delikatny i takie cos go wkurza, ja juz sie przyzwyczailam do tych jelopow:p i mam to centralnie w mojej malej d***e

wiem ja tam wole real:) w sobote wyskocze na zakupy musze sobie cos ladniejszego kupic bo na komunie ide:o znajac mnie to skonczy sie na kupnie kilku par jeansow, t-shirtow i innych tego typu rzeczy:D sukieneczki mnie nie kreca:)

No wlasnie .My tez powinnysmy pestka miec to w naszych ciut wiekszych d*****Niech se ulza dupki .Szkoda tylko ze brunet poszedl i moze juz nie wroci .I wycieczka poszla sie ....... :( :D:D:D

mlodsza oswiecona Zooozia, a Ty wogole znajdujesz cos na siebie w dziale dla doroslych;) kulera! przez dziada jeszcze haslo trzeba wpisywac:(

no szkoda tego jachtu😭 sloneczko wazne ze my przetrwalysmy brunet wracaj😭 przeciez temat zakupow nie jest taki nudny:D

Ja nie siedze teraz :) Zaraz znowu cos mi sie zachce :D:D:D Spadam na troche :) Bawcie sie dobrze i sie nie dajcie padalcom👄 🌻

Brunet!!!!!!!!!!!!!!!! Wracaj Zooozia ciagle wolna:D:D:D

wiesz teraz jest tyle rzeczy w rozmiarze xs/34 ze nie mam problemu z kupnem ciuchow:) no kurde taka mala nie jestem;)