Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowanyyyy

Czy życie jest takie naprawde ???

Polecane posty

Gość zdolowanyyyy

Witam. Mam 18 lat i chciałbym wam opisać moje odczucia. Pewnie za chwile jakis podszywacz zacznie pisać o moim stolcu i misiu, który mi w nocy pod kołderke wchodzi, ale mniejsza z tym ;) Chodzi o to, że mając 18 lat nie spotkałem ani razu żadnej wartosciowej osoby, ktora zwrocilaby moją uwage, na którą nie patrzyłbym tylko jako obiekt porządania. Czy naprawde w dzisiejszych czasach zwiazek to tylko głupie kłutnie, dobre sytuacje tylko jesli w łóżku dobrze sie układa ??? Czy nie można zyć bez tego naturalną miłością do drugiego człowieka ? Miałem 2 dziewczyny, jednak po 2-3 miesiacach zaczynalem ich mieć dośc, ponieważ dobrze było tylko wtedy jeśli udawałem super zajebistego gościa, robilem im dobrze, kupowalem prezenty, to wszystko bylo ok. Kiedy powiedzialem co czuje, że wolałbym inaczej - od razu koniec. Dlaczego w dzisiejszych czasach miłość musi oznaczac jakies reguły, że dobrze jest tylko jesli sie ma kase plany na przyszlosc, a jesli tego nie ma to i zwiazku nie ma. Dlaczego ludzie nawet w miłości są konsumpcynie nastawieni ? Czy istnieją jakies normalne związki na poziomie, oparte na prawdziwym uczuciu, bo zaczynam w to wątpić. Facet nie mówi wszystkiego kobiecie, podobnie i ona. Oboje są tak naprawde frajerami, którzy za jakis czas skończą te całą zabawe jesli znudzą sie sobie....Smutne to dla mnie, że tak życie wygląda.

Gość A czy 35-latka moze byc
Dorosnij synku -pogadamy

Gość zdolowanyyyy
Nie mów do mnie synku, nie jestes moją matką.

Gość zdolowanyyyy
No chodzi o to, że ja mialem, ale same idiotki tak naprawde i dziwki, bo jak nazwać dziewczyne, dla której pujscie do łóżka po 2 czy 3 tygodniach to normalka? I na pewno z miłości to robi... fakt wykorzystywalem to, ale zdanie mam o tych dziewczynach i szukam wreszcie jakiejs porzadnej, ale takie chyba wyginely...

Gość to pomysl jaki ty jestes
jesli je wykorzystujesz????one to dziwki a ty ??pewnie sam na nie naciskałes

Gość A czy 35-latka moze byc
Nie jestem Twoja matka i dzieki bogu .Moj syn takim palantem nie jest .Nie wykorzystuje dziewczyn Czego szukasz gowniarzu ? Magi do zupy czy ch*** do d***

taki młody a już ze kręgosłup skrzywiony, współczuję

Gość zielone jabłko
a może Ty szukasz jakiś tipsiar a nie szukasz sercem czy rozumem tylko oczami..

Gość zalamanyyy
Wykorzystywalem je bo były głupie jak but, a i ja od nich niczego nie wymagalem, same sadziły, ze w taki sposób "pojednają sobie wiez ze mną". Marze o dziewczynie, ktora nie bedzie chciala od razu isc do lozka, ktora bedzie miala zasady, bedzie sie kierowac uczuciami, potrzebą milosci a nie potrzebą dupczenia jej !

Gość orany
o rany to zwróć uwage na jakaś normalna dziewczynę i spróbuj ja poznać, wybierasz puszczalskie bo takie ci sie podobają