Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

kasiadw1

REMOVYL- wymiana informacji!!

Polecane posty

Go艣膰 bw
Pr贸bowa艂am otworzyc stron臋 internetow膮, oczywi艣cie bez skutku. Zadzwoni艂am na numer pododany w og艂oszeniu. Gdyczeka艂am na po艂aczenie, us艂ysza艂am g艂os m贸wi膮cy z bardzo wyra藕nym cudzoziemskim akcentem, namawi膮j膮cy, aby zadzwoni膰 ponownie i z艂o偶y膰 zam贸wienie, bo teraz wszyscy operatorzy s膮 zaj臋ci. A wi臋c pozostaje mi 偶ywi膰 si臋 korzonkami, suchym chlebem, popijac go czyst膮 wod膮. Removylu nie kupi臋, bo s膮dz臋, 偶eto kolejne reklamowe z艂udzenie.bw.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ninas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninas
Kupi艂am, chocia偶 mia艂am 艣wiadomo艣膰 jaki jest sk艂ad i nie wierzy艂am w cuda. Sprawdzam od miesi膮ca bez efektu. My艣l臋, 偶e pusta lod贸wka, ruch i odgraniczenie pojadania jest jedynym ratunkiem na nasze problemy. Ale trzeba walczy膰. Powodzenia!

Udost臋pnij ten post

nie wiem jak to mo偶liwe 偶e niemog艂o na t膮 stron臋 wej艣膰 tyle os贸b skoro ja wesz艂am odrazu , chyba zam贸wie i sprubuje ,ale nie removyl tylkoabsolute. a je艣li kto艣 nie wie to zio艂a kt贸re sprzedawane s膮 w aptece , nie s膮 wcale takie tanie . te odchudzaj膮ce cherbatki dzia艂aj膮 przewa偶nie wewn膮trz uk艂adu pokarmowego ,poprostu pomagaj膮c w trawieniu, a te preparaty poprostu dzia艂aj膮 poza uk艂 pokarmowym oszcz膮dzaj膮c go poprostu , zio艂a w aptece s膮 najcz臋艣ciej w formie sproszkowanej, co djametralnie zmienia ich w艂a艣ciwo艣ci , bo jak powinno艣cie wiedzie膰 z biologi, niekt贸te zwi膮zki i witaminy, s膮 przysfajalne przez organizm tylko zwi膮zane w odpowiednie t艂uszcze. to tylko kilka informacji , kt贸rych zreszt膮 ka偶dy kto sko艅 czy艂 podstaw贸wk臋, powinien si臋 domy艣le膰. Apropo wy偶ej widzia艂am opis chudni臋cia pewnej osoby , wyliczy艂a ona ile danego dnia schud艂a. To mam dla niej wiadomo艣膰 , to 偶e schud艂a艣 tak szybko wcale nie oznacza 偶e staci艂a艣 tkank臋 t艂uszczow膮 , najprawdopodobniej polecia艂 z ciebie zalegaj膮ca wcze艣niej w twoim jelicie grubym masa zwana fachowo kamieniami ka艂owymi. to ze je w sobie mia艂a艣 to nic nadzwyczajnego wi臋kszo艣膰 ludzi na tej planecie w wieku ok 20 lat nosi conajmniej4 kilogramy kamieni ka艂owych w swoim jelicie grubym, powstaj膮 one wtedy gdy np. jemy pieczywo jednocze艣nie z mi臋sem ( te wszystkie pyszniutkie kanapki kture ja przyznam te偶 lubie). polecam ksi膮偶ki Micha艂 Tombaka np \" Jak 偶y膰 d艂ugo i zdrowo\" s膮 tam zawarte przepisy na oczyszczanie organizmu , oczyszczanie jelita , serjo mo偶na schudn膮膰 z 3, a nawet 4 kilogramy , w 4 ,5 dni , jednocze艣nie oczyszczaj膮c organizm co niezwykle zaskakuj膮co dobrze wp艂ynie na nasz organizm. polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xtra
Czesc mam problem potrzebuje informacji na temat tabletek odchudzajacych po ktorych chudniesz bardzo duzo,czy moze ktos je stosowal?? EPHM200 sa drogie i boje sie je zakupic, bo moze to byc oszustwo.Prosze o odp.:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sita4
ja kupi艂am Removyl , zjad艂am opakowanie-30 tabletek i nic!!!! nie ma 偶adnych skutk贸w ubocznych, ale oczekiwanych efekt贸w te偶 nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blueye
moi kochani..nasze to nieszczesne odchudzanie.....tabletki? a moze to co jemy i robimy lepjej bedzie dzialac..ja osobiscie schudlam 28 lb i zajelo mi to ok 5-6 mies. ale jem malo chleba -ktory bardzo tuczy ,jak juz to pelonoziarnisty ,nie jem smazonego,ktore jest jak gwozdz do trumny i nie dojadam po godzinie 7 wieczorem. i prosze nie pytajcie sie co jem...bo nie na chlebie i kielbasie mozna tylko zyc. Dbac o wage laczy sie sloneczka wy moje z naszym zdrowiem i tym jak dlugo chcielibysmy dreptac po tym naszym swiadku...bardzo wazne jest spzywanie duzej ilosci owocow ,warzyw,zastapienie curku slodzikiem...smazonego -pieczonym i jedzenia kolacji -zagryzaniem owoca,chyba nie musze wspominac o paleniu-tez rzucilam..i tez objadlam chyba wszystkie mozliwe tabletki i te tanie i te najdrozsze..wiec...patrzac sie tak na tego papierosa i siebie wciagajaca brzuch albo kupujaca za male ciuchy spowodowalo ze zaczelam sie pytac sama siebie..hm...co jest silniejsze..tak jakbym miala sie mocowac...papieros?nocne dojadanie?tluste posilki?a moze siedzenie na krzesile dniami ?moja odpowiedz? moja wola jest silniejsza ponad wszystko. wiecie moi kochani ze stresy, zwlaszcza u kobiet powoduja to ze chocbys sie zaglodzila to i tak bedzesz miala brzuch? o tak..taka to juz nasza uroda..zycie jednak w tych czasach bez stresow...smieszne az sie plakac chce...nie mozliwe.panie po ciazy ,ktore maja problem zrzucic brzuch...sprwa hormonalna -estrogeny-ich wieksza ilosc niz progesteronow powoduje osadzenie sie tkanki tluszczowej na biodrach i jedynie wyregolowanie hormonalne moze wam pomodz....wszystko co moge poradzic?.... bo sama sprawdzilam: w wiekszosci podpowiedzialam ale jeszcze mozesz sprawdzic sobie poziom hormonow poniewaz nierownowaga powoduje otylosc i dieta nie ma ztym nic wspolnego jak juz wspomnialam .W zaleznosci gdzie jestes i tego to co jest dostepne mozesz zrzucic te niechciane kg. i zaoszczedz te pieniadze za ktore chcesz kupic tabletki na zdrowe odzywianie buziaki dla wszystkich z silna wola Eva

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iloziel5
Cze艣膰. Moja poprzedniczka ma ca艂kowita racje. Najpierw nale偶y zbadac poziom hormon贸w. Oczywiscie idziemy do endykrynologa. Nalezy zadba膰 o r贸wnowage hormolan膮 to wtedy nie tylko wplynie nan nasz膮 sylwetke ale takze pomagamy innym organizmom. Pamietajcie ,ze zadne wspomagacze nie pomagaj膮 . jedynie producentom powiekszaja zawarto艣膰 portfela. Kilka podstawowych zasad do odchudzania. 1 Na poczatku nalezy oczy艣ci膰 organizm 2 nauczyc sie oddzielnie je艣c posi艂ki weglowodanowe ( nie oczyszczone kasze ,ryze z warzywami oraz chleby z ziarnami) jemy je do po艂udnia Posilki bia艂kowe ( Zw艂aszcza mi臋so jemy popo艂udniu) dlatego ,ze miso jest barzdo w艂okniste i d艂ugo zalega w 偶oladku. jak serwujemy dania??? np jajko + warzywa sery + warzywa Mieso + warzywa Ma艂o tego jemy do woli, a z czasem sami zuwa偶ycie ze jecie coraz to mniej. Pijemy duzo wody , herbaty zio艂owe po to aby ca艂y czas oczyszczac organizm pAMIETAJ ,ZE CUKIER JEST G艁脫WNYM PROWODYLEM OTY艁O艢CI A t艂uszcze sa gro藕ne dla uka艂adu kr膮偶enia. 3 cwiczenia to nie tylko chodzenie na jakies regularne cwiczenia ale takze marsze,marsze i jeszcze raz marsze. codziennie 30 mnin rano daje najwiecej efekt贸w i rano gubimy najwiecej kalorii nawet przy tych samych 膰wiczeniach. a wiec spaceryjemy szybkim krokiem do pracy . Zmiana stylu 偶ywienia i w/w 膰wiczenia to 偶adne tabletki nie dadza wam takiego efektu. Ja schud艂am 35 kg sukcesywnie przez 1,5 roku powodzenia i

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny herbalife jest najlepszy na odchudzanie tylko jest strasznie drogi:/

Udost臋pnij ten post

wszytko na odchudzanie to przewaznie pic na wode. i jesli cokolwiek odchudza to najczesciej portfel a nie nas. nie ma cudownych srodkow. wiem, ze dobrze dziala acomplia, ale jest bardzo droga. ale prawda jest taka, ze tluszcz spala sie w tlenie wiec jedynie cwiczenia daja efekt, polanczone z dieta. naprawde. nie mozna lykac specyfkow cale zycie. trzeba zmienic sposob jedzenia bo przeciez jak juz schudniemy to nie mozamy zaczac jesc tego co wczesniej bo zaraz kilogramy wroca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PASSAT
Zainteresowa艂a mnie oferta roznoszona po blokach , st膮d trafi艂em na t膮 stron臋 .Jak chcecie schudn膮膰 mog臋 poleci膰 odchudzanie na www.nadwaga.leczenie.com Ja osobi艣cie znam trzy osoby po tej kuracji . Facet " misiek" ponad 100kg teraz wygl膮da normalnie i dwie babki ( w jednej mo偶na by si臋 by艂o nawet zakocha膰 tak wy艂adnia艂a ) . Pozdrawiam M.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 izus_a61
S艁UCHAJCIE KUPI艁AM TEN REMOVIL ,STOSUJE GO JU呕 10 DNI I JEST EFEKT W PRAWDZIE NIE TAKI JAK PISZ膭 ALE ZRZUCI艁AM JAKIE艢 3 KG. MO呕E KTO艢 ZNA JESZCZE CO艢 LEPSZEGO TO PRZETESTUJ臉 BO MUSZ臉 DO WRZE艢NIA ZRZUCI膯 JESZCZE Z 8 KG{MAM W艁ASNE WESELE}

Udost臋pnij ten post

nie kupujcie nic z tej firmy jedna wielka sciema.Co s膮dzicie o kroplach b -o1? 艂adnie opisane ale czy skuteczne??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joanna_102
Ja tak偶e kupi艂am REMOVYL i do biore ale 偶adnych efekt贸w jak narazie nie widze:-( tylko teraz dochodze do wniosku 偶e szkoda tylko kasy!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Daria 69
Kupi艂am zio艂a w pa偶dzieniku,ale jad艂am wszystko , wi臋c efektow nie bylo 偶adnych .Jeszcze wi臋kszy mia艂am apetyt. Na chwil臋 obecn膮 nie jem s艂odyczy, nie trzeba by艂o d艂ugo czeka膰 , bo w ci膮gu dw贸ch tygodni schud艂am 3.5 kg Przede wszystkim nie ci膮gnie mnie do s艂odyczy,wi臋c polecam. Niestety kochani zbiera艂o si臋 troszk臋 sade艂ka przez ile艣 lat , wi臋c nie mo偶na schudn膮膰 w miesi膮c kilkadziesi膮t kilogram贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kryha
Witam wszystkie panie kt贸re s膮 zainteresowane TYM produktem !! To jest nabijanie nas w butelk臋 i wyci膮ganie od nas pieni臋dzy. Ja tez da艂am si臋 na to nabra膰,no niby tam maja by膰 same dobre ZIELSKA ,kt贸re nie powinny zaszkodzi膰 ale pomoc tez nie pomog艂y.Odwrotnie zamiast zmniejsza膰 kilogram贸w to mi przeby艂o a brzuch mam jakbym by艂a w ci膮偶y( mam 60) to mi to nie grozi.Bra艂am je ca艂y miesi膮c teraz wys艂ali mi od razu na dwa miesi膮ce bez zapowiedzi gdziekolwiek ze trzeba od razu wykupi膰 na dwa miesi膮ce.Benda le偶e膰 w szafce albo wyl膮duj膮 w koszu. Tak ze mnie nie pomog艂y i czyta艂am ze wi臋cej os贸b tez jest zawiedziona. Podzieli艂am si臋 zwami aby艣cie si臋 nie da艂y wrobic. KRYHA

Udost臋pnij ten post