Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szimon Peres

Bronek Wildstein prezesem TVP, aj waj!

Polecane posty

Gość Szimon Peres

Wreszcie idą lepsze czasy! :-) :classic_cool: :-)

To, że BW jest Żydem mi nie przeszkadza, ale to że jest katoprzechrztą i nienawidzi swojej nacji - bardzo. Jest to symbolem podłośći i totalnej amoralności. A co do tvp to niech nie używają półśrodków, tylko wykopią Goebbelsa i dadzą na ten stołek. I tak nie płacę abonamentu od lat.

Gość a skad wiem ze nienawidzi
bo ja nic o tym nie wiem?

Gość a skad wiesz
pomylilam sie

Gość Juras
Wierny Ogrodnik - jest symbolem podłości i totalnej amoralności - może dla Ciebie, bo dla mnie na pewno nie - nie uogólniaj

Juras, ja miałem na myśli to że wypiera się swoich korzeni. To już jest wystarczający dowód jego moralnej zgnilizny, a to co tworzy w światku polityczno-propagandowym jest tylko dopełnieniem.

Xenofaryna, daj na luz, od 16 lat tvp pełni taką rolę - tuby katoliberałów. Natomiast pocieszające jest to że włazidupstwo Duraka... czyli Dworaka, nic mu nie pomogło.

Gość aj waj
🖐️

Gość kurna co z tą Polską
jest hipokrytą i do tego złodziejem,już nie pamiętacie tej afery z IPN????

Policz sobie tedy ile jest lub było programów katolickich, a ile tych w których wyrażali opinię ateiści - i nie rób z siebie durnia MRK.

Rozśmieszasz mnie. To że oni byli we władzach tvp, nic nie zmieniało. pełno było papieża, biskupów, klechów wszelkiej maści, w każdym serwisie był news z watykanu jak kiedyś z moskwy... nie było możliwości żeby wystąpił ktoś o lewicowych (nie mylić z lsd) poglądach. Oczywiście to co stało się za Duraka - wprowadzenie Pospieszalskiego i innych fanatyków katofaszyzmu - było ostatecznym przegięciem pały. Tak że Bronek nie będzie miał już wiele do zjebania. Walter i Solorz pewnie już chlają z radości, chociaż ich stacje też są zakłamane i gówno warte.

Gość pinderoza
Ogrodnik - to czego Ty słuchasz, co oglądasz, czytasz ?

Czytam? Wiele. Jest w tym kraju jeszcze trochę niezależnej prasy,no i serwisów w necie. A tak w ogóle wyrażam poglądy tu, bo na żadnym z 3 głównych portali nie puszcza ich cenzura. Oto mamy wolność słowa.

A może ty zdradzisz wiek swój? To ja spróbuęj rozjaśnić ci mrok. Każdy kto ma oleum w głowie i nie ma klapek na oczach potwierdzi to co pisałem w odniesieniu do tvp i nie tylko . Koń jaki jest...

Gość pinderoza
Ogrodnik - ja mam poglądy odmienne niż Ty i moje posty tez nie przechodzą np. na onecie, więc - mam nadzieję, wiesz, że działa to w obie strony.

Gość Szczepański
był najlepszym prezesem TVP i każdy inny dupek będzie tylko dupkiem , kto zna ten temat to Szczepańskiego nadal chwali :)

Otóż to... a ponieważ nie mam zamiaru ani twoich, ani szanownego MRK poglądów zmieniać bo waszą sprawą jest jakie macie, odpływam do bardziej pożytecznych zajęć.

Gość pinderoza
I jeszcze jedno - taka moja sugestia - jeśli w dialogu z kimkolwiek z góry stawiasz tezę : "Każdy kto ma oleum w głowie i nie ma klapek na oczach potwierdzi to co pisałem" stawiasz siebie od razu w pozycji powyżej rozmówcy, bo jeśli ktokolwiek miałby inne zdanie, wg Ciebie ma na oczach klapki. Uważam sie za osobę, która tych klapek nie ma, ma za to owo oleum i nie do końca zgadzam się z tym co napisałeś do tej pory.

Dyskusja wydaje mi się smieszna. Emocjonujecie się tą nominacją conajmniej tak jakby Wildstein został naczelnym w firmie w jakiej pracujecie i miał tym samym wpływ na wasze zycie zawodowe. To jest trochę tak jakby żalić się na nowego kierownika piekarni, który jak wynika z zapowiedzi zamierza wypiekać kiepskie bułki, zamiast poprostu zmienić piekarnię. W przypadku telewizji należy zmienić kanał - póki co wybór stacji konkurencyjnych jest spory, wystarczy tylko wdusić odpowiedni przycisk w pilocie.

Gość A ja chcę w telerankach
opowieści o KOCHAJĄCYCH INACZEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!