Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola21

Dwie miesiaczki w ciagu jednego miesiaca?Co mi jest??

Polecane posty

Gość Ola21

Mam problem jak wiekszosc z Was i zaczynam sie troche martwic bo nie wiem co sie dzieje:( Zaczne od poczatku.Na poczatku tego miesiaca czekalam jak zwykle na okres jednak w ogole nie mialam napiecia przedmiesiaczkowego,nie bolal mnie brzuch a ni piersi a zawsze nie moglam zwytrzymac z bolu :( A w tym miesiacu nic.Zamiast normalnego okresu dostalam bardzo skapego krwawienia ktore trwalo zaledwie 2 dni a po nim od razu jak nigdy pojawil sie sluz plodny o konsystencji bialka kurzego i mam go juz pare dni itak sie zastanawiem czy po nim znow beda dni suche i przyjdzie okres? Co mi jest?:(

Gość Możee...
jesteś w ciązy.Zrób test, ja też tak miałam, i okazało sie że jestem w ci ąży:):):)

Gość Ola21
to znaczy ze mialas w terminie miesiaczki krwawienie a potem od razu sluz plodny??

Gość Możee...
tak, ale nie trwało to długo.A później czekałam do drugiej miesiączki , której nie dostałam.I zrobiłam test iokazało sie że jestem w ciązy:):) Nie wiem, może w twoim przypadku to jakas infekcja???:O:O

Gość Ola21
dziekuje za rady :) uprawiam z chlopakiem stosunek przerywany ale to chyba nie jest...dzidzius:) u mnie to krwawieni bylo bardzo slabe trwalo ze 2 dni a potem jak pojawil sie sluz plodny i jest go bardzo duzo od paru dni a poza tym nic.Przed tym skapym krwawieniem tez mnie w ogole nie bolaly piersi ani brzuch.A jak bylo u Ciebie?

Gość Ola21
i troche sie martwie...:(

Gość Możee...
Tez mnie nic nie bolało i czułam sie wspaniale.A jednak...

Gość Ola21
a nie mialam zadnych objawow? a ten sluz plodny tez u Ciebie pojawil sie od razu po tym skapym krwawieniu?Prosze o odp :)

Gość Możee...
Krwawienie trwało 2 dni i było na prawde skąpe, a później była ta wydzielina.Objawów ciąży nie miałam:)

Gość Ola21
bardzo Ci dziekuje :) no i nie wiem co mam robic:( czekac do nastepnej miesiaczki czyli do ok 3 czerwca? :( a sluzu mam nadal bardzo duzo przez kilka dni mial konsystencje bialka kurzego a teraz troszeczke sie zmienia na bardziej taki mleczny ale jest on nadal bardzo wodnisty

Gość na moje oko
wskazuje to na ciąże, ale mogę się mylić :-)

Gość justalala
ja tak miałam-tzn miałam okres dosłownie co 2 tyg-okazało sie ze jestem troche rozregulowana-dostałam tabletki na 2 cykle i jest ok

Gość nie musisz być wcale
w ciązy od razu, może był to cykl bezowulacyjny, potem od razu dni płodne, jeśli była owulacja to tak za dwa tygodnie powinna być normalna miesiączka, możesz sobie zrobić test ciążowy oczywiście, ale ciąża to wcale być nie musi

Gość Ola21
ciaza? :) ale ja nie mam zadnych objawow ani nie bola mnie piersi ani nic,tak samo bylo przed tym skapym krwawieniem,zawsze mialam bardzo bolesne piersi i brzuch mnie bardzo bolal a w tym miesiacu doslownie nic,potem przyszla ta bardzo slabiutka miesiaczka a potem od razu bardzo duzo sluzu jak w dni plodne ...

Gość Ola21
chyba poczekam do nastepnej miesiaczki...moze rzeczywiscie byl to cykl bezowulacyjny...nie wiem sama..:(

Gość odswiezam

Gość patryska1311
mam taki problem.dostalam 2 miesiaczki w ciagu miesiaca. a teraz mam objawy "rozpulchnienia" pochwy a w dodatku troche mnie to swedzi.gdzie miesiac temu kochalam sie z miom chlopakiem. mozecie mi powiedziec czy to moga byc objawy ciazy???????prosze o pomoc

Gość o matusiu
zrozumcie wreszcie- nie tzeba miec zadnych objawow zeby byc w ciazy!!! ja nie mialam nic- zero mdlosci, bolow piersi, brzucha- nic!!! na dodatek plamienia nieegularne przez pierwsze 3 miechy (nawet myslalam ze to okres ino jakis dziwny :D )

Gość Myszka19
witajcie... mam ten sam problem pierwszy raz w życiu dostałam dwuch okresów w ciągu miesiąca i martwie się bo prawie codziene sypiałam z partnerem i czy to może być obiaw ciąży też chodzi o to że oboje nie chcieliźmy jeszcze dziecka robiliźmy to bez zabespieczenia ale gdy dochodił zawsze go wyciągał ze mnie o co tu chodzi? Ratunku

Gość kasienka2136
haja , sluchajcie u mnie to samo , juz od 2 miechow mam 2 miesiaczki w miesiacu bez bolow nic a nic , lekkie zawroty glowy - nie ide z tym do lekarza bo szczerze boje sie , ze naprawde to cos groznego - ale dreczy mnie to i byla bym wdzieczna jesli ktorej kolwiek z was cos takiego sie zdazylo i bylyscie u lekarza czym byl objaw ? czy lekarz objsnil od czego to sie dzieje ... drczy mnie to robilam 2 testy wyszly negatywnie w ciazy nie jestem ale jestem tchorzem i ciezko mi isc do lekarza a w szczegolnosci gdyby mial mi oznajmic ze to ciaza tylko z troszke innym przebiegiem niz dwie wczesniejsze bo jestem matka 2 chlopcow

Gość laszam
Witajcie. Ja również dostałam dwie miesiączki w ciągu miesiąca i jestem zmartwiona ponieważ pierwszy raz Mi sie to przytrafiło!! Po pierwszej miesiączce miałam upławy o kolorze zielonym,ale słaby zielony,potem troche brazowe,a teraz miałąm czerwone i dzisiaj okazało sie,ze chyba mam znowu miesiaczke..przerwa miedzy tylko miesiaczkami były ok 2 tyg!! Jestem załamana bo nie wiem co sie dzieje :-(...Moze ktoś jest mi w stanie podpowiedziec co to sie ze mna dzieje??? Pozadrawiam.

Gość katie__89
Hej. Ja też mam podobny problem. 14-maja miałam okres a w nocy z 27 na 28 maja kochałam się z partnerem i zaczęłam bardzo mocno krwawic tzn tak jak przy miesiączce. Dodam że nie był to mój pierwszy raz. Nie wiem czy chłopak mnie w jakiś sposób uszkodził czy to odstawienie tabletek antykoncepcyjnych wywołało u mnie takie intensywne krwawienie które trwa już 2 dni. Proszę pomóżcie. Pozdrawiam wszystkich udzielających się w dyskusji :*