Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stojaca z boku

Brzydka dziewczyna - czy oznacza że jest gorsza ??

Polecane posty

Gość up1

Gość oolka
brzydka- a gdzie są Twoje koleżanki,aby Ci mogły dodać wiary!!!!!

zgadzam sie z Murcielago ze nie ma brzydkich kobiet, sa tylko zaniedbane, po obejrzeniu programu \" Metamorfozy\" mozna sie o tym przekonac na własne oczy

Gość katarrynka
a moze nawet nie tyle zaniedbane co nie potrafiace zadbac o siebie w taki sposob, ktory uczyni nas atrakcyjniejszym. Ja za czasow gdy bylam brzydka dbalam o siebie, robilam wszystko, zeby wygladac dobrze tylko wszystko robilam nie tak. Wydawalo mi sie, ze ciuchy zdjete z ciotki zatuszuja moja nadwage, ze w kucyku z rowno zaczesanymi wlosami jest mi ok, ze jak zasmaruje pryszcze tona pudru to bedzie lepiej wygladac itp itp. Dlatego do dziewczyn, tzw "brzydkich" - mysle, ze warto zainwestowac w jakas wizyte u wizazystki, my same ani nasze rodziny nas nie naprowadza na wlasciwy trop

Gość Kiniaczek
Niestety jest tak, że zanim poznamy czyjeś zalety (i wady też), najpierw widzimy cechy fizyczne. I nic na to nie poradzimy! Może warto zaryzykować i poćwiczyć, poeksperymentować z makijażem, pójść do fryzjera, dobrać odpowiednie ciuchy i nie słuchać tzw. porad tzw. życzliwych przyjaciółeczek które leczą własne kompleksy waszym kosztem!!!!! Do tak_ zwana: no nie wierzę że tylko chirurg może Ci pomóc. Życzę Ci żebyś jak najszybciej odkryła to co w Tobie piękne. Pozdrawiam!

Gość 75869875987
upupupupupu

Gość jatakaja
w wielkiej brytanii tez jest tak jak w usa. tam ludzie inaczej na siebie patrzą. ehh moze kiedyś bedzie tak i w Polsce. poza tym: "Nie ma brzydkich kobiet, czasem tylko brakuje wina" :D