Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Іibеd

lubie czuc w sobie duzego pena

Polecane posty

Dobra bo mi sie nie chce brnac dalej w temat, Nigdy sie nie bilam bo jestem kobietą wiec niby po co i z kim.

1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał:

No ale chłop by cię położył jakby cię zaczął bić nawet twojego wzrostu pewnie więc nie kłam o tym że ktoś jest na strzała 

Bo ona się zadaje z takimi chudziutkimi i oni faktycznie ledwo się trzymajom na nogach jak wiatr wieje 

To są jakieś głupoty, oczywiste jest że malo która kobieta by wygrała w starciu z chlopem, nie widzę sensu takiej rozmowy.

Edytowano przez Еlciаа

Ja piêrdole, myślałam ze on se jaja robi z tym hipermarketem a ten w to wierzy. 😄

2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał:

Nom wierzę ja bym nie chciała z chłopem się bić nawet jak się kloce to jest lekki strach że mie pobije zaraz

Kobiety majom bardzo czule skórę wygladala by strasznie po starciu a ja bym sladu nie mial 

6 minut temu, starra mendah balkonova napisał:

Nom wierzę ja bym nie chciała z chłopem się bić nawet jak się kloce to jest lekki strach że mie pobije zaraz

Laski się ostro napiepszajom ale majom lalo sily więc zazwyczaj wlosy se rwiom i nosy rozwalajom huh

2 minuty temu, Telewizory sony donuty tak napisał:

Laski się ostro napiepszajom ale majom lalo sily więc zazwyczaj wlosy se rwiom i nosy rozwalajom huh

Na szczęście nikt się nie bije tera ani nie ma wojny jeszcze cieszmy sie

12 minut temu, Telewizory sony donuty tak napisał:

Ogólnie to trudno polozyc takiego jak ja bo ja nie jestem wyrzezbiony i mi tlenu nie braknie 

Malowany np w końcu się zrobi siny i zemdleje gdy ja dopiero bym się rozgrzewal huh

Ty wiesz jak dziala fizyka pacjencie Choroszczy ? XDD Od kiedy ulana osoba ma lepsze kardio od osoby wyrzezbionej XDDDD jaki DALN

Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał:

Na szczęście nikt się nie bije tera ani nie ma wojny jeszcze cieszmy sie

Nie martw sie juz niedlugo bedzie

Przed chwilą, nawiedzony napisał:

Ty wiesz jak dziala fizyka pacjencie Choroszczy ? XDD Od kiedy ulana osoba ma lepsze kardio od osoby wyrzezbionej XDDDD jaki DALN

Położyłby cię nie dyskutuj tylko oddawaj odbyt i niech się dzieje wola nieba... Olaboga.... Ludzie jakie z was krewkie zygolaki...

3 minuty temu, nawiedzony napisał:

Od zawsze kulturysci na scenie ledwo stojom czasem mdlejom od napinki 

Zobacz sobie to 

Hhttps://www.tiktok.com/@szalonyszu/video/7614666542860602646

2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał:

Położyłby cię nie dyskutuj tylko oddawaj odbyt i niech się dzieje wola nieba... Olaboga.... Ludzie jakie z was krewkie zygolaki...

Nie wiem na co jestes chora, ale wez leki dziewczyno

Gadamy o zwyklych ludziach, a nie o jakis koksach na anabolu. To ze jestes ulany to bys dyszal po kilku minutach, jak sportu nie uprawiasz, a chodzisz do sklepu tylko.

5 minut temu, nawiedzony napisał:

Najbardziej niebezpieczny facet to ten dobrze odrzywiony on będzie cie ...lal bez konca w strongmenach większość jest ulanych w trijboju tesz bo wtedy jest największą sila i wytrzymałość wyrzezbiony tylko pudzian startowal 

2 minuty temu, nawiedzony napisał:

Gadamy o zwyklych ludziach, a nie o jakis koksach na anabolu. To ze jestes ulany to bys dyszal po kilku minutach, jak sportu nie uprawiasz, a chodzisz do sklepu tylko.

Dyszal i walczyl dalej do upadlego gdy wyrzezbiony by zemdkal z braku tlenu 

1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał:

Niestety tak ci się tylko wydaje frajerze. Czujesz swoją niższośc i bd ryc teraz.

Nie czytam nawet XD jestes ...ynieta

1 minutę temu, Telewizory sony donuty tak napisał:

Dyszal i walczyl dalej do upadlego gdy wyrzezbiony by zemdkal z braku tlenu 

Przeciez ty jestes knurem do upolowania, masz nienaturalne proporcje, male nózki i raczki przy wielkim cielsku jak ufoludek XD

Przed chwilą, nawiedzony napisał:

Przeciez ty jestes knurem do upolowania, masz nienaturalne proporcje, male nózki i raczki przy wielkim cielsku jak ufoludek XD

Ja mam całego ciała proporcje bo cwiczylem całe wiec nie projektuj bo nie jest kogucik 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się