Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mary07

nuda w związku

Polecane posty

Gość dżiijja
zmienić faceta :D

Gość ja tez sie malo smieje
jestem mezatka :-O sa dzieci. gdyby nie one, zapewne bym radykalnie zmienila swoje zycie. i nie chodzi o to, ze tesknie za jakas wielka miloscia czy namietnoscia. po prostu totalnie sie nudze z moim mezem, nie potrafi mnie niczym zaskoczyc, jest generalnie malomowny i nudny. masakra. mi juz tez sie nie chce zaczynac z nim gadki. nie wiem, co zrobic.

Gość sedrftgyhjkldrfgh
jak jest nawet milosc to nuda moze byc cholera najgorsze jak facet bez wyobrazni bez forsy i bez humoru wtedy juz w ogole szansy nie ma-humor to najwazniejszy http://www.youtube.com/watch?v=plPNOXGxV6s

Gość ja tez sie malo smieje
brakuje mi zywiolowosci, dowcipu, smiechu... tragiczne, naprawde... jak przychodza weekendy to tak sie mecze w domu, ze szok. tyle razy juz mowilam o tym mezowi, ale niewiele pomaga. wczoraj na przyklad przyszedl z pracy, rzucil "czesc" , zdjal buty, kurtke i poszedl do lazienki sie przebrac, umyc rece. A ja jak siedzialam z dzieciakami na podlodze, tak siedzialam dalej. dotar do mnie koszmar mojej sytuacji :-O maz byl w stanie wykrzasac jedynie "czesc". gdyby sytuacja byla odwrotna, gdybym to ja wrocila z pracy czy z glupiego sklepu nawet, to bym od razu miala wiele do opowiedzenia. czuje sie jak w klatce...

:) :-) Uśmiech, radość, zadowolenie. :( :-( Smutek, przygnębienie. ;) ;-) Puścić oko, figlarnie, nić porozumienia. :D :-D Duży uśmiech, śmiech, cieszyć się jak dziecko. :P :-P :p :-p Pokazać komuś język. :o :-o :O :-O Zmieszanie, zakłopotanie. 😭 Płacz, łzy, żal. :classic_cool: 🌼 🌻 🖐️ ❤️ 😍 😴 👄 😘 😠 😡 💤