Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szereg

jak to jest że jak ma jedną to i drugą nie problem?

Polecane posty

tak się zastanawiam chciałem napisać tak sobie myślę ale nie przesadzajmy że jest tak że jak facet ma dziewczynę to nie problem żeby miał następną jakby z tą obecną coś nie wyszło albo nawet w tym samym czasie tak na boku i dlaczego zajęty mężczyzna jest zawsze otoczony przez grupkę kobiet i zawsze wydawało mi się że jak ktoś dużo i bez sensu gada to nie jest męski a teraz zauważam że tacy ludzie mają powodzenie i jeszcze jedno dotyczy raczej kobiet jak to jest że ludzie są w związkach z przyzwyczajenia właściwie nic już ich nie łączy ale boją się że nie będzie do kogo gęby otworzyć z kim pójść na imprezę boją się że nikogo lepszego nie znajdą może zjawiska które opisałem trochę się wzajemnie wykluczają ale to pierwsze dotyczy raczej facetów a to drugie raczej kobiet tak wiem...ja to mam problemy...i kompletnie mi odjeb... ale może ktoś się jednak wypowie

jedni sie podobają inni nie i w tym cala tajemnica to nie jest tak ze jak masz dziewczyne to inna tez cie chce po prostu jestes atrakcyjny to masz wiele kobiet nie jestes to nie masz prawo zycia

w d... to mam :P takie zycie i juz!!!!

fuct, nie zgodzę się z Tobą chyba, że rozumiesz atrakcyjność jako wewnętrzne piękno ale jeśli napisałeś wyłącznie o zewnętrznej aparycji to chybiłeś. szereg, generalizujesz i tyle. Powodzenie mają ludzie, którzy są pewni siebie i wiedzą czego od życia oczekują. Jeśli związek trwa kilkanaście lat to trudniej jest się rozstać ze względów finansowych, no niestety taka jest prawda bo zwykle po rozstaniu kobieta wąpi czy sobie poradzi a mężczyźni tkwią w takich związkach z wygodnictwa: posprzątane, jedzonko ugotowane, itd... Chyba, że napisałeś o ludziach, którzy za wszelką cenę chcą być z kimś bo się boją samotności tylko czy gra warta zachodu? Zwykle żyją w samotności mimo, że mają partnera. Takie jest życie...

właściwie to fuckt ma rację trzeba mieć modne ubranko trzeba mieć mało kontrowersyjne poglądy słuchać klubowej muzyki to jesteś swój im bardziej jesteś w głównym nurcie tym lepiej ludzie cię traktują nie umiem znaleźć swojego środowiska

\"że jest tak że jak facet ma dziewczynę to nie problem żeby miał następną jakby z tą obecną coś nie wyszło albo nawet w tym samym czasie tak na boku i dlaczego zajęty mężczyzna jest zawsze otoczony przez grupkę kobiet\" ...to nie działa wszędzie! Masz trochę mylny pogląd...