Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla pani doktor

pomoge w problemie!!!

Polecane posty

Gość jessssica
przyszla pani doktor - artykuł z tej oto strony: http://www.puellanova.pl/index.php?showart=48 (przez panią skopiowany) to ja już czytałam - wystarczy wpisać w google "plastry antykoncepcyjne" i jest to pierwsza polecana strona ale chciałam poznać zdanie lekarza ...

kkkkkalaaaa: wiec to niejest normalne ze ma Pani tak nie regularny okres...moga byc tego rozne przyczyny , trzeba udac sie do ginekologa, on poradzi , w razie potrzeby zrobi badania lub zapisze tabletki hormonalne! nie ma sie czego bac!

jessssica: wiec ja osobiscie polecam plastry gdyz nie ingeruja w orgaznim kobiety tak jak tabletki hormolane , ktore powodja zawsze jakies zmiany lub skutki uboczne. sa malo uzywane gdyz koszt plastrow jest wysoki!!!

Gość anii
mam pytanie teoretycznie jak ma się regularny cykl, ja mam co 28 dni, to w czasie miesiaczki ma się dni niepłodne. chciałabym się dowiedzieć czy szansa zajścia w ciąże powiedzmy w 3 dniu okresu jakaś przy moich cyklach w ogóle istnieje?

anii: wiec tak, szansa na zajscie w ciazy jest minimalna , bo wiadomo ze na 3 dzien okresu przypadaja dni nieplodne ale zawsze istnieje jakis malutki procent na ciaze! ktos musi miec chyba naprwde pecha( lub szczescie) aby doszlo do zaplodnienia!

Gość jolkaa28
Moja znajoma ma implant antykoncepcyny zakladany na 3 lata i juz rok nie ma okresu.Lekarze mowia, ze to normalne. Prosze o opinie, gdyz mam zamiar sie zdecydowac na jego zalozenie.

Gość wystraszona blondyneczka
kochalam sie z chlopkakeim 17go sierpnia(cykle mam 31-32dni). Ostatnia miesiaczke dostalam 2go sierpnia wywolana luteina, a takto zawsze mialam ok 10go okres.zabezpieczylismy sie guma.jakis czas po stosunku zrobilam mu loda,potem on wlozyl mi dwa razy doslownie na chwile...boje sie ze byly tam jeszcze plemniki...teraz nawet nie wiem keidy powinna dostac okres...juz sie pogubilam!czy moge byc w ciazy? wspomne ze w czerwcu bralam escapelle i od tego czasu mam problemy z okresem. a czy moge zaczac brac luteine bez konsultacji z lekarzem?zostaly mi jeszcze tabletki, bralabym tak jak lekarz mi ostatnio zalecal...