Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fly_with_me

Globulki...jakie?

Polecane posty

Gość fly_with_me

Co sądzicie o globulkach antykoncepcyjnych? ;> Któraś z was stosowała kiedyś np PATENTEX OVAL? Jesl tak to bardzo prosze o opinie..

Gość fly_with_me
hmm.. wlasnie o tym slyszalam.. ;/ ale wydaje mi sie ze prezerwatywa to za malo moze warto "posilic" sie jeszcze globulka?

Gość anii
a co zamierzasz odbyć swój pierwszy raz? moim zdaniem jak, to jest pierwszy raz, to prezerwatywa wystarczy + np. kochanie się w dni niepłodne.

Gość fly_with_me
Nie.. to nie jest moj pierwszy raz. I wlasnie chodzi o to ze facet wylatuje na bardzo dlugo..chcielibysmy sie jakos pozegnac, a ja mam akurat dni plodne ;/

Gość anii
Rozumiem. my stosujemy tylko gumki i jest ok, a globułki, to podobno nie zbyt dobre są, ala ja osobiście ich nie używałam.

Gość ambrozyjka
do autora===>>ja stosowalam globulki przez 2 miesiace i w ciazy nie jestem mimo iz byl to stosunek bez prezerwatywy....co do odczuc to nie sa takie zle nawet powiem ze robia poslizg tylko przy seksie oralnym odpadaja czuc sama chemie,moim zdaniem sa dosc dobre tylko jest takie nie przyjemne uczucie goraca. do Anii===>>>to sa globulki nie globułki:p

Gość kgkgkg
Stosowałam i było ok. Te opinie o potopach sa przesadzone