Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niunka5302

Moi rodzice

Polecane posty

Gość Niunka5302

Witam wszystkich. Moze tutaj ktos mnie podtrzyma na duchu. Moj tato byl w USA przes 5 lat!!! Ja tutaj mieszkam okolo 2 latek wiec wiem ze nie byl aniolkiem. No ale w grudniu wrocil do Polski.Zaczelo sie najgorsze, najgorsze dla mojej mamy. Dzwonilam dzis do domu i tak mi jej szkoda. Ojciec jest niemozliwy, ciagle sie kloca, oststnio zaczal do kieliszka zagladac, caly czas mowi ze Ameryka to jego zycie. To jest straszne. Mama chce go zostawic, mowi ze nia ma juz sil zyc z tym czlowiekiem. Straszne sie o nia martwie,moje siostry tez sa zagranica, w Polsce jest tylko 12-letni brat. Z tego co mam mowila, to on sie normalnie ojca boi. Nie wiem jak to bedzie, caly czas sie martwie:(

Gość Pomóżcie mi....
ech, głupia sytuacja

Gość Niunka5302
tobie moze sie wydac i glupia ale postaw sie na moim miejscu, w koncu to moj ojciec

Gość wiosenne marzenie
wiesz to co opisujesz to trudn sytuacja i bartdzo mi przykro z tego powodu....widzisz zycie jest takie jedni wola jedno drudzy drugie nikomu nie dogodzisz....to ze sie rodzice kloca to juz ich sprawa...maja powody, problemy nie potrafia zalatwic tego w inny sposób wiec kłoótnia nalepsza ucieczka....moze po takiej rozlace nie potrafuia juz sie dogadac. odkryc tego co kiedys dla nich bylo piekne...czasem lepsze jest rozsatnie, nz ciagle klotnie i niezgoda..wiem ze dla twojej rodziny bedzie to trudne ale czasem trzeba sie pogodzic z trudnosciami jakie niesie zycie..moze wyedy bedziecie bardziej szczesliwi...nieiwem napewno twoja mama bedzie wiedzial co ma robic...jesli wlasny syn boi sie ojca to cos jest nie tak chyba to rozumiesz.....wiesz nie wtraca j sie w sprawy rodzicow oni to musza zalatwic miedzy soba...

Gość Dziumdzia
A jak my mozemy tobie pomoc??? Zycie to sztuka wyboru,zabierraj dupe w troki i wracaj do Plski ratowac rodzine, albo sciagaj matke i brata do stanow. Tyle...

Gość Niunka5302
Juz dawno chcieli tu przyjchac ale o wize w Polsce nie latwo. Najgorsze jest to, ze moja mama jest bardzo ugodowa osoba czasem tylko po prostu ma dosc. Ojciec nie jest aniolkiem, mieszkal w Chicago przez pol roku, mial jakos babe i wcale sie z tym nie kryl. Mowil, ze takie jest zycie. Swiety nie ejst i nie ma prawa robic mamie wymowek