Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawalRURY

FALSZYWCE...

Polecane posty

Gość kawalRURY

czy Wy tez uwazacie iz nie warto miec zadnych "dobrych" znajomych, przyjaciol bo predzej czy pozniej i tak sie na nich zawiedziemy bo jak sie okazuje po jakims czasie sa oni gorzej falszywi od nie jednego psa! To jest moje zdanie na ten temat i wiem to ze swojego doswiadczenia! A co Wy o tym sadzicie?

Gość jjjfdjdd
tak,zgadzam sie , w 99 % to prawda

Gość widocznie nigdy tak naprawde
nie mialas przyjaciela, nie zgadzam sie z Twoim zdaniem

Gość kawalRURY
"Jesli nie mozemy na nikogo liczyc to chociaz niech nam Ci "przyjaciele " nie utrudniaja zycia!!!

Gość nie zgadzam się z tym
miałam fałszywych padalców wśród znajpomych, ale i dobrych, serdecznych, uczciwych ludzi. sama też bywałam "różna" w takich układach międzyludzkich. było, że skrzywdziłam kogoś niechcący, ale zawsze staram się być ok.

Gość NAsturcja mala myszka
Nie zgodze sie, ze nie warto miec bliskich znajomych... Ja kiedys zawiodlam sie na przyjaciolce, wlasciwie to rozwalila mi zycie, ale podnioslam sie z tego... I nadal mam wielu znajomych... ufam im w pewnych granicach, wyznajac zasade, ze umiesz liczyc, licz na siebie ;-) Nie wyobrazam sobie zycia bez ludzi, z ktorymi moge wyjechac na wakacje, pojsc do pubu czy zaprosic do domu... Ale faktem jest ze ludzka ulomnosc powoduje, ze sa zazdrosni, zawistni, egoistyczni itd... Ale pomimo to warto miec z nimi uklady.. Ja wciaz sie ucze innych, ciagle biore poprawke, czasami sie zawodze, ale nie jest tak xle...

Gość kawalRURY
Kiedys uwazalam ze mam wielu przyjaciol ale niestety z czasem kazdy cwanil sie i pokazal na co go lub ja stac.Bez skrupulow...

Gość NAsturcja mala myszka
Warto wciaz poznawac nowych ludzi, bo tak to mozna w pewnym momencie zostac samemu..... Ja na przyklad mialam 2 superkumpelki w liceum... Nie potrzebowalam wiecej towarzystwa, one mi wystarczaly....Wlasciwie pelne zaufanie itd... Nigdyniepoczulam sie przez nie zdradzona... Po prostu po kilku latach od ukonczenia szkoly obie sie wyprowadzily, jedna za granice, druga nakoniec Polski.... mamy kontakt mailowy, telefoniczny... Ale wiadomo, ze to juz nie to samo... To przyklad na to, ze nie kazdy zawodzi, ale tez , ze ludziom roznie sie uklada i odchodza kazde w swoje zcie i sprawy

Gość airedale
od kiedy psy są fałszywe?

Gość airedale
a tak poza tym, jeżeli się odwracają, to znaczy że nie są dobrymi znajomymi

Gość kawalRURY
raczej wolalabym zostac sama -bez niczyjej laski niz zyc w przyjazni pelnej obludy i cynizmu! A co do psow...owszem psy takze potrafia byc falszywe!

Gość Moze by tak
Moze podniesiemy???

Gość Kasikkkkk
nie zgadzam sie mam przyjaciół i sa zawsze gdy ich potrzebuje zawsze moga liczyć na mnie :)

Gość Diagnostyka
Ja tez sie nie zgadzam...

Gość efka23
kiedys przyszla do mnie kolezanka, ja bylam w pizamie, po kapieli, zrobilsmy sobie zdjecie,, trafnie usiadlam i na fotografii bylo mi widac kawalek ,,wiecie czego,, ona pokazala te zdjecie dla moich kolegow z ktorymi mieszkam,, brat mojego chlopaka i jego kuzyn, oni sie nie przyznali ze to zdjecie w ogole widzieli,, sama je zobaczylam na kompie,, dodam ze ta moja niby przyjaciolke znam 20 lat, czyli prawie cale moje zycie,,, wiem ze ona jest zdolna do wszystkiego, aby mnie tylko upokorzyc,, falszywa jak cholera, nigdy jej nie ufam,,

Gość do efka
tzn. kawałek czego było ci widać?? no tak czy inaczej to niezła suka z tej twoej przyjaciółki.. :O

Gość Z jednym nie moge sie zgodzic
Pies nigdy nie jest falszywy !!!!!!!!!!😠:P

Gość anulkaaa miła
powiem tak tam gdzie jest wyscig szczurow trudno i przyjazn, badzmy relani, moze o dobre znajomiosic:) amiec przyjaidel w osobie ukochanje hmm:)

Gość efka23
kawalek cipki,,,,, jakos koszula nocna mi sie osunela , nie wiem jakim cudem bo sie zaslanialam przeciez, do tej pory jak sobie o niej przypomne to krew mnie zalewa,

Gość kawalRURY
...chcesz stracic faceta? a moze byc obgadywana ? nic prostszego ...znajdz sobie przyjaciolki! One juz dopilnuja aby Twoj swiat zmienil sie na gorsze! aha .....wiedz o tym ze o zdradzie dowiesz sie jako ostatnia!

Gość kawalRURY
stpniowo...ale dostana to na co tyle czekaly!

Gość pies Azor
Najlepszy przyjaciel to pies!!!!!!!!!!!!!!

Gość kawalRURY
i tez nie zawsze! zalezy jakiej rasy :-)

Gość kawalRURY
a co do przykadu z "cipka" mam nadzieje ze nie wierzysz nadal slepo tej swojej kolezance!? To bylo przegiecie na maxa!Sama chyba zapadlabym sie pod ziemie na Twoim miejscu! Jak dobrze ze mozna miec zaufanie i wsparcie nie tylko ze strony pseudo kolezanek i kumpli! Inaczej umarlabym z rozpaczy!

Zgadzam sie z tematem... Moze sa wyjatki ze sie zdazaja \"prawdziwe przyjaciolki\" ale mi to sie jeszcze nie zdazylo. Kiedys mialam przyjaciolke, ktora dazylam duzym zaufaniem az pewnego dnia dowiedzialam sie ze wygaduje niestworzone rzeczy na moj temat. W pierwszym momencie nie uwazylam ale jak poparla to jeszcze jedna osoba(nieznajaca sie z ta pierwsza) to nie mialam watpliwosci :(:(:( Wogole mam pecha, nastepne 2 \"pseudoprzyjaciolki\" podjudzaly mojego bylego, ze go za krotko trzymam i takie tam..a teraz mam wspanialego chlopaka, bo wiem ze na zadne \"przyjaznie \" nie ma co liczyc. Owszem dobrze miec duzo znajomych z ktorymi mozna fajnie spedzac czas i porozmawiac ale nie wolno zapominac o granicach zaufania.

Gość dARTANIAŁ
Tak Muszkieterka SWIETW SLOWA Napiszmy je jeszcze raz: "NIE WOLNO ZAPOMINAC O GRANICACH ZAUFANIA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chyba się podpiszę - ale nie do końca. Mam jedną, znamy sie od trzeciego roku życia, w sumie to chyba nigdy mi żadnego świństwa nie zrobiła, teraz siedzi za granici, ale dzięki skype kilometry nam nie straszne i nawet popić razem mozemy :) Ale pozostałe...w liceum miałam faceta, pokłóciliśmy sie okropnie, ja stwierdziłąm że to koniec, nie miną tydzień a bylismy na imprezie (razem ale osobno) a tu moja najlepsza przyjaciółka podchodzi i pyta czy może go sobie wyrwać nna jeden wieczór bo on sie jej zawsze podobala i ciekawa jest jak on całuje...żenada:( na studiach miałam kolejną, podobała mi sie cholernie mój \"przyjaciel\" tylko jakoś zgrać się nie mogliśmy, ta kobieta najpierw mnie wspierała, powtarzała, że na pewno będziemy razem, że jak nikt do siebie pasujemy, potem zaczęła wyciągać jakies dziwne wnioski, że on jest chyba męską dziwką, a na koniec oznajmiła mi, że kilka dni wcześniej na jakiejs tam imprezce \"złapała\" się za niego (wiedząc że mi na nim cholernie zależy) i mówi mi o tym bo jest moją psiapsiółką...żenada:( jak juz z tym gosciem byłam to kolejna się do niego dobierała, o czym dowiedziałam się przez przypadek nie ufam żadnym babom, oprócz tej jednej...i smutno mi z tym

Gość mam newsaaaaaaaa
glupia przemadrzala teoria wrocillllllaaaaaa... ratuj sie kto moze bo grozi epidemia nienawisci wywolana przez ta debilke