o co kaman 0 Napisano Maj 12, 2006 czy biały sluz( mleczny mozna powiedziec) nie majacy zadnego zapachu jest oznaka głownie jajeczkowania czy tez moze pojawiac sie w innych sytuacjach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Maj 12, 2006 napiszcie jak to u was jest bo nie wiem czy sie cieszyc czy martwic ze cos mi jest :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nufal Napisano Maj 12, 2006 Ciesz się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Maj 12, 2006 :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Maj 12, 2006 czyli ze to moze byc tylko jajeczkowanie? bo bardzo bym chciała teraz je miec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anii Napisano Maj 12, 2006 u mnie pojawia się taki śluz dzień dwa dni przed okresem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bleblusa w casi Napisano Maj 12, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Maj 12, 2006 a w czasie owulacji jaka macie wydzieline?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anii Napisano Maj 12, 2006 no jak owolucja, to jestem mokra dość mocno, ale czy to jest biała mleczna wydzielina, to tego pewna nie jestem, jakoś ostatnio tego nie obserwuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach