Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angelwitch

Wrocław--skumajmy się

Polecane posty

Szanowni Państwo!!!:P Topic umarł śmiercią naturalną. Obawiam się, ze nic nie wyjdzie z jego reaktywacji. Sama probowalam kiedys go reaktywowac. Niestety bez skutku:( Po tym topicu została mi fajowa znajomosc z Nauzyką:) Czasem z Paulinką tez poklepię. Jednak topic juz nie wroci, takie jest moje zdanie:( Milo jednak, ze sa ludzie, ktorzy chcieliby go reaktywowac!:) Serdecznie pozdrawiam i jak cos... to ja tu wciaz wpadam:) Pozdrawiam!

witam Cie angelwitch ;) hm..to moze w pare osob udaloby sie do reaktywowac? jakbys dala znac reszcie? ja chetnie bym sie z wami zapoznal :> pozdr cieplo =)

Nie jestem rodowitą wrocławianką, skonczyłam tu studia,obecnie pracuję, chciałabym się tu zatrzymac na dłużej, ale nie wiadomo jak to wyjdzie.

rozumiem, nic nie da sie przewidziec... a ja we wro tylko studiuje, mieszkam kawalek od niego.. ostatnio tak sobie pomyslalem ze fajnie bybylo na kafe zebrac pewna ilosc osob z breslau i pogawedzic :) i tak trafilem na truposzy topic ;)

Marku, nie truposzy, bo jest już nas dwoje:-) Ajak będziemy podnosić topik to może się ktoś skusi? Ja jestem jak najbardziej \"za\" zebraniem jakiejś grupki:-)

no dobra niech bedzie :) truposz ozył ;) ja rowniez jestem za i mam nadzieje wpadac tutaj czesniej :) teraz ide sie polozyc dobrej nocy zycze :)

Gość ehh24
hejhej ja też studiuję we wrocławiu, i niestety tez narzekam na moją grupę.. a wrocław to przeciez miasto wielu możliwości... tylko trzeba zebrac ekipke więc ja jestem na taaakkkkkkk!!!

no, to mi sie podoba... :D takze bedzie teraz troche \"skromnosci\" jesli bedzie jakies spotkanie reanimatorowi nalezy sie duze piwo ;D hehheh

uuuulaa to wpolczuje Ci...a wiem co to znaczy :/ ale mam nadzieje ze chociaz jutro sobie odpoczniesz?

to zycze Ci oby szybko Ci ten czas przelecial... w jakiej branzy pracujesz jesli mozna wiedziec? moze czas najwyzszy na chorobowe? ;) ja aktualnie korzystam..

niestety, ale za kazdy miesiac przysluguje Ci 1,5 dnia wolnego ale sie nudze :/ ide chyba zaraz spac...

Wiesz, nie jest źle--- w miesiącu mam wolnych 7, 8 dni, a jakbym się poważnie rozłożyła,to podejrzewam, że szefowa nie robiłaby problemu, oczywiście dosatne wtedy ciut mniejszą pensję:-)

Helou:classic_cool: Generalnie zastanawia mnie jedno. Kiedy topik przezywal swoja \"świetność\" wiekszosc miala go gleboko w du*ie:o Az tu nagle pojawia sie taki marekwro i niewiedziec czemu robi wszystko, zeby topik reanimowac. DLACZEGO???:classic_cool: A tak poza tym...:classic_cool: Witam Panstwa serdecznie:classic_cool: Pierwszy zalozycielski post mojego autorstwa nie jest juz aktualny, mam tu na mysli to,ze diabel nie okazal sie taki straszny i z laskami z grupy mozna sie dogadac:classic_cool: Co nie znaczy, ze topik mozna zamknac o nie!!:classic_cool: Takze pozdrawiam i do napisania:classic_cool: