Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kiara22

Pina Colada firmy Soleo do solarium ... dobry kosmetyk?

Polecane posty

Może któraś z dziewczyn stosowała podczas opalania w solarium takiego kosmetyku o nazwie Pina Colada firmy Soleo? Czy daje on faktycznie takie dobre efekty? Pytam gdyż zamierzam kupic sobie ten kosmetyk ale nie należy on do najtańszych więc wolę przed zakupem poznac kilka opinii :)

Hej! Ja uzywam od niedawna PINACOLADE i faktycznie efekty sa.Ja mam bardzo jasna karnacje a po kilku wizytach w solarium jestem juz fajnie brazowa.Kolor opalenizny(przynajmnie na mojej skorze)jest taki jak w opisie na opakowaniu:taki zlotawy.Tylko musisz uwazac jak bedziesz sie nia smarowac bo jesli masz sucha skore lub nie rozwno wetrzesz to bedziesz miala zacieki na ciele takie jak po samoopalaczu ale to juz \"zaleta\"wszystkich kremow tego typu do opalania bo mialam juz niejeden i zawsze jak sie nie postaralam to taki efekt wychodzil:-)

No ja już jestem dośc mocno opalona :) A czy ta Pina Colada brudzi ubrania ??? :) Dziękuję za odpowiedź :)

tez stosowalam ten kosmetyk i jak dla mnie rewelacja- bylam juz wczesniej opalona wiec zadnego zoltego odcienia nie widzialam, gorzej jak ktos jest calkiem blady polecam

Ale to jest kosmetyk przyspieszający opalanie w solarium czy taki samoopalacz ?

Gość pani z solarium
Najlepszy kosmetykim jaki miałam a solarium mam dwa lata. Nie brudzi specjalnie ubrań efekty super

Czyli to jest kosmetyk który przyspiesza opalanie w solarium i jednocześnie działa podobnie do samoopalacza ? Dobrze rozumiem ? :)

Gość pani z solarium
tak nawilża zapobiega stazeniu przyspiesza opalanie i daje ładną miodową opaleniznę a nie pomarańczową

Gość a ja sie pytam
jaka jest cena tego kosmetyku? Moze tez sobie sprawie skoro taki dobry

na allegro jest po 33 zł za 150 ml - tez jestem ciekawa jak dziala bo z tego co widze to ludzie kupuja go hurtowo ;)

mam jasną karnację i chciałabym ją opalić na brązowo ale nie chcę używać samoopalaczy bo one brudzą bieliznę a jednocześnie nierówno się rozprowadzają. Słyszałam że ten bronzer jest dobry ale kiedy go stosować?

Gość przed wejsciem
na solarium

ale przecież musi się wchłonąć a zresztą bezpośrednio przed to bym nie zdążyła bo sporo mam do smarowania a czy w domu nie mozna sie posmarowac i is na solar?

Gość pytajacaaaaaaaaa
spokojnie zdazysz sie posmarowac

ale jak użyję go w domu to też da efekt? bo w solarium niema umywalki aby potem umyć ręce żeby nie były ciemniejsze.

Gość nnikaaa32
Tutaj https://sklep.soleo.pl można zakupić kosmetyki Soleo online. Mają ciekawe rozwiązania, zwłaszcza jeśli chodzi o przyspieszacze. Ceny są niższe niż w niektórych solariach i mamy pewność, że kosmetyki są świeże.