Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie ten okres

gdzie ten okres

Polecane posty

Gość gdzie ten okres

proszę o radę. Zaczynam siędenerwowac,bo już drugi dzień nie dostałam okresu a kochałam sięz facetem w niedziele i pękła nam gumka-jeszcze nie szczytował ale i tak mam obawy.

Gość anii
a jakie miałaś wtedy dni płodne czy nie płodne? na razie spokojnie, bo to dopiero drugi dzień bez okresu.

Gość gdzie ten okres
widzisz jestem tak zestresowana,że już nawet nie pamiętam,ale wydaje mi się,zę niepłodne

Gość anii
wiesz rozumiem stres, ale chyba pamiętasz kiedy ostatnio miałas okres? to nie jest tak trudno obliczyć. a wiesz dlaczego wam gumka pękła, podejrzewasz coś?

Gość gdzie ten okres
okres ostatnio dostałąm 10 ubiegłego miesiąca.nie wiem dlaczego ta paskudna gumka pękła-może wykonywane ruchy były zbyt gwałtowne

Gość anii
aha, 10 kwietnia, czyli masz cykle około 31 dni? czyli w ndz, to raczej na pewno miałaś niepłodne. masz regularne cykle?

Gość gdzie ten okres
widzisz to różnie bywa,chociaż ostatnio mam tak co 30-32 dni.może powinnam zastanowić się nad jakąś inną metodą zabezpieczania się

Gość anii
aha, czyli masz długie cykle, a rozpiętoś dwóch dni to raczej uznaje się za regularne cykle. raczej możesz mieć peność, że to były dni niepłodne. a okresu pewnie ze stresu ciążą nie masz. my tez używamy tylko gumki. ile masz lat?

Gość gdzie ten okres
no mam nadzieję,że nie jestem. ja mam 24 lata,ale tak szczerze mówiąć,dopiero od niedawna rozpoczęłam współżycie

Gość anii
no ja też mam 24 lata i też współżyję dopiero od października. myślałaś może o pigułkach anty?

Gość gdzie ten okres
ja też od października,ale przedtem byłam z innym facetem.tak się zastanawiałąm nad tabletkami-bo plastry są trochę za drogie.za chwilkę wróće na forum

Gość anii
ja od października z moim ukochanym. też swego czasu rozważałam plastry i tabletki, ale jakoś w tym momencie, to już jakby co to dzidzie z radością powitamy. często się kochacie?

Gość gdzie ten okres
jesteśmy ze sobądopiero od miesiąca i widujemy się średnio dwa razy w tygodniu-i wtedy za każdym razem,po kilka razy.a wy??

Gość anii
aha, my to tak z raz w tygodniu tak po dwa razy, ale bywało, że i trzy dni pod rząd się kochalimśmy przynajmniej raz dziennie. gumka jest uciążliwa przy częstych stosunkach, ale u nas tez bywa że 2 tygodnie się nie kochamy. on jest Twoim drugim partnerem seksulanym?

Gość gdzie ten okres
tak, to mój drugi partner ale z pierwszym kochałam się tylko dwa razy-dziwny był

Gość anii
wiesz na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie się nie kochać z moim kochanym tym bardziej, że to jest poważny związek, a jakoś tylko dla sportu, to się nie kocham.

Gość gdzie ten okres
ja też nie kocham się dla sportu,gdyby tak było to już dawni rozpoczełąbym współzycie-mój partner jest cudowyny ale fakt znamy siędopiero od niedawna ale myśłimy poważnie o naszym związku

Gość gdzie ten okres
zapomniałąm ci podziękowac za porady-naprawdę mi pomogłaś,masz jeszzce ochotę trochę pogadać?

Gość anii
nie ma za co dziekowac, odpisuję dopiero dziś sorrki, fajnie się z Toba gada, odezwij się jeszcze!

Gość gdzie ten okres
mi Anii również fajnie sięz Tobą gada

Gość anii
jak tam Twoje sprawy z okresem, dalej nie masz?

Gość gdzie ten okres
beż przerwy zaglądam ale nic jeszcze nie ma-chociaż już tak bardzo sięnie denerwuje tym,tak sobie myśle,że może faktycznie wszystko przez stres,mój chlopak miał dzisisaj obronę magistra i denerwowałąm się niemniej niż on

Gość anii
aha, to gratulacje dla Twojego ukochanego magistra :). a myślałaś żeby zrobić test?

Gość gdzie ten okres
dzi ękuję w jego i swoim imieniu!!!Poczekam jeszcze troszkę i jeżeli nie dostanę okresu w najbliższym czasie to zrobię sobie test.kochanie się miało sprawiać tyle pezyjemności a czasami to można po prostu w jakąś nerwicę wpaść-ach te popędy

Gość anii
ano, tak to bywa, seks też stresuje, a raczej jego skutki. jak na moje oko, to nie jesteś w ciąży. a miałaś może tak czasem, że Ci się sporo @ spóźniał?

Gość gdzie ten okres
a kochałaś się kiedyś bez zabezpieczenia??

Gość anii
bez zabezpieczenia nigdy, czasem bym zaryzykowała, bo mam regularne cykle, no ale mój chłopak się obawia tego

Gość gdzie ten okres
tak,kiedyś nawet przez cały miesiąc nie dostałam okresu-ale wtedy nie kochałam sięjeszcze z chłopakiem,więc niczym się nie martwiłam

Gość gdzie ten okres
ja nawet jakbym chciała spróbować bez zabezpieczenia,to przy moich cyklach raczej wolę nie ryzykować.poważnie zastanawiam sie nad tabletkami-ale obawiam się ich skutków ubocznych

Gość anii
aha, no to nawet jak raz Ci sie kiedyś spoźnił okres, to jest możliwość że i teraz jest podobnie, nawet jak wtedy jeszcze nie współżyłaś.