Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leaving the city

tanie markowe perfumy na allegro

Polecane posty

Gość leaving the city

jak to jest?sprzedający piszą,że te perfumy są z zagranicy. sprzedają perfumy,ktore w sklepie kosztuja 200 zl,za 50! i piszą,że oryginalne. no zalozmy ze oryginalne.Wiec jak moga je kupowac tak tanio?ja wiem ze w innych krajach ceny perfum sa mniej wiecej takie same,wiec po co ta sciema??? czy ktoś może mnie oświecić?

Gość kkkobietka
no własnie, ja się sama zastanawiam, bo chciałam mojemu Miśkowi kupić i... różnice są kolosalne, nie wiem czy warto...

Gość biedronki
to są WSZYSTKO tureckie podróby- za taką cenę nigdzie nie kupicie orginałów- zwróccie też uwagę że większość sprzedających pisze ze są "orginalnie zapakowane" a nie "orginalne". Nawet komentarzami nie należy się sugerować bo ludzie często dają pozytywne żeby samemu nie dostać negatywa.

Gość leaving the city
niektorzy uztykownicy maja po 200 pozytywow,wiec chyba ludzie nie sa glupi ,co? no ja zamowialm wlasnie za 1/3 ceny flache perfum:) napisze czy dobre;]

Gość leaving the city
biedronki-ale po co maja pisac ,ze oryginalne?czesto tak wlasnie piszą.... no trudno,najwyzej bede miec podrobke ale chyba podrobka nie jest bardzo wyraznie wyczuwalna,co?;-)

Gość vedrai
żebyś tylko jakiegoś uczulenia nie dostała

Gość biedronki
ja się już nacięłam i wole kupić tańszą wodę toaletową np Yves Rocher niż badziewną podróbkę Diora. No ale trzeba przyznać że często są one bardzo dobrze podrobione :P

Gość vedrai
czytalam w sieci taki artykul, ze z allegro zrobil sie juz taki stadion dziesieciolecia - podrabiaja wszystko i wciskaja ludzia za mala cene ja bym tych perfum nie kupila, na pewno zapach tylko z poozru podobny, szybko wietrzeje, nie wiadomo jak pachnie, gdy sie go dluzej na skorze ponosi, no i nie wiadomo czy sie ptem jakiegos syfa nie dostanie :-(

Gość leaving the city
biedronki-ale dlaczego podrobka od razu jest badziewna?skoro to dobra podrobka to chyba pachnie ladnie?:) przeciez nie smierda spirytusem,co?

Gość a czas dalej płynie...
Jakiś czas temu dostałam perfumy od mamy oryginalne, moja siostra kupiła takie same na allegro...dwie różnice....w cenie i w trwałości, poniewaz zapach był taki sam

Gość leaving the city
i co wy z tym syfem?mysle,ze to przesada,na pewno nie pozwalaja sobie na robienie marnych podrobek!

Gość leaving the city
a czas dalej plynie-no ale cena mowi za siebie,wiec skoro kupujesz flache 100 ml za jedną czwartą ceny to mozna sie poswiecic i czesciej psikac?:)

Gość kkkobietka
heh, no ale mimo wszystko jak mam kupić coś na prezent, to wolałąbym ogyginał a nie podróbkę :O Niestety nigdy nie można mieć chyba pewności... A może ktośma jakiegoś "pewniaka"??

Gość leaving the city
dostac tez bym wolala..;) ale nie mam forsy zeby kupowac perfumy za 200 zl,na Boga;]

Gość biedronki
chodzi głównie o trwałość a poza tym czytałam gdzieś że te podróbki mają podejrzane składniki, niedopuszczone do obrotu w krajach UE które faktycznie mogą uczulić albo jeszcze innej szkody narobić. A czy orginał to poznasz już po opakowaniu- z mojego na nakrętce farba schodziła a buteleczka też nie była idealnie wyprofilowana jak widziałam w drogerii.

Gość a czas dalej płynie...
akurat cena sklepowa tych perfum wynosiła coś ok.400zł...także gdybym miała do wyboru sklepowe czy z allegro...wybrałabym to drugie:)

Gość kkkobietka
leaving the city ale ja nie za 200 tylko za jakieś 150 chcę kupić ;) a one na allegro nawet po 50 zł są... No a myślicie ze te np. koło 100 to orginalne będą....???

Gość biedronki
takie za 150 z 200 to mogą już być orginale ale pewności nikt nie ma. A jak kosztują 50 to cudów nie ma- podróba i tyle.

Gość leaving the city
no trudno:) bede miec podrobe,ale mam nadzieje,ze doskonałą :D

Gość leaving the city
hmm,chyba zobaczylam roznoce juz na zdjęciu :))) te opakowanie rzuca refleksy kolorowe ,faktycznie tak sie dzieje,bo miala oryginal http://allegro.pl/item102813372_paco_rabanne_ultraviolet_women_80_ml_od_bartka.html a te już nie : http://allegro.pl/item103499145_paco_rabanne_ultraviolet_80_ml_prosto_z_irlandii.html chociaz i ze zdjeciami roznie bywa :P pocieszcie mnie,ze podroba bedzie doskonala:(

Gość kkkobietka
będzie doskonała :) a może... cud się zdarzy i będzie jednak oryginał??? :D

Gość leaving the city
oby,bo sie zdenerwuje :P czy te podroby nie zajezdzaja alkoholem? jak nie to da sie przezyc ;)

Gość biedronki
w mojej alkoholu nie było czuć ale trwałość trochę mniejsza.

Gość leaving the city
to dam radę :))) nie jest zoe,zwlaszcza ze flaszka 80 ml mozna sie pryskac co godzine

Gość biedronki
jak zamawiałam to sobie myślałam że fajnie będzie postawić takie "cacko" na półce z kosmetykami ale jak zobaczyłam że to jednak nie to czego się spodziewałam wolałam schować do szuflady :P

Gość leaving the city
e tam,skoro to byla idealna podrobka to w czym problem? ja po prostu lubie ten zapach,a szkoda mi wydawac 200 zl,wiec lupie taniej b. podobny a co tam

Gość biedronki
ta nakrętka z odpryskującą farbą :O

nie .. nie doczytujecie aukcji ;) z reguły pisza ,ze perfumy sa oryginalnie \" OPAKOWANE \" Ci co sprzedaja za 50 z reguły nie maja ani jednego komentarza za to w nicku np olo264 :) serio ;) sprzedaję juz troszkę to wiem ... ostatnio miałem klientkę , która kupiła swojej znajomej takie perfumki 100ml za 60zł :) cieszyła sie ,ze pudełko było pogięte i ich nie dała w prezencie bo zawartość była kompromitująca ;)