Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepracujaca

Cv mailem ???

Polecane posty

Gość Niepracujaca

Znalazłam oferte pracy w pewnej firmie,która mnie zainteresowala. Napisali że cv wysyłac mailem, ale ja mam pytanie czy w tym mailu cos mam jeszcze napisac oprócz załącznika? Np cos w stylu jestem zainteresowana praca itp. ??? Czy sam załącznik z cv ??? Nigdy nie wysyłałam cv tą metodą i stad moje pytanie. Z góry dzieki

ja jak wysyłam mailem cv to nic nie piszę tylko dodaję załącznik ale myślę że każdy to robie według uznania

Gość Sommaire
Ladnie jest w tytule maila podac imie nazwisko,no CV Anna Kowalska,a potem w tresci choc pare slow,np,Dzien dobry,w odpowiedzi na Panstwa ogloszenie zamieszczone w serwisie ... przesyłam Panstwu swoje CV,zyciorys,referencje,etc.Z powazaniem... Zawsze ladniej,niz tylko zalcznik,moim skromnym zdaniem:)

ja imię i nazwisko to mam w mailu a z resztą w temacie to zazwyczaj chcą aby podać numer referencyjny lub jakiś inny kod.

Gość problemowa osobka
nie zakładam nowego watku ,ale prosza odpowiedzcie mi. nie wyslalam nigdy cv, ani ani listu motywacyjnego mailem. mam je napisane w wordzie i czy zalaczajac w poczcie zalacza sie ten dokument w wordzie ? czy jakos sie to zapisuje by juz nie mozna bylo na nowo tego poprawiac. nie znam sie za dobrze na komputerach i moze nieco niejasno wytlumaczylam o co mi chodzi ale moze pomozecie mi

Gość jeeeeeeej
no troche niejasno napisane ale jak piszesz maila klikasz gdzies tam na "dodaj załącznik", wyszukujesz plik worda który chcesz przesłać i ten plik załącza Ci sie do maila..