Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

BŁAGAM NO! POMOZCIE MI!!co robic co robic??

Polecane posty

OTOZ mam wielki prblem..dzisiaj caly dzien klocilam sie z chlopakiem z ktorym 2 lata jestem..chodzilismy cale liceum ze soba do klasy w jednej lawce i bylismy jak papuzki nierolaczki,,,przyjechal dzisiaj do mnie i nic na twarzy nie mial a tu nagle na jego brodzie jest siniak!! zerwalam z nim myslac ze to malinka...czy dobrze zrobilam?? boze tak mi zle tak Go kocham ponad zycie,tyle razem przeslzismy..on nawet przetral sobie do miesa ta brode pokazujac ze nie wiem skad sie wzial ten siniak...wczesniej go niue mial...moze byl zapudrowany? co o tym myslicie?? szkoda mi tych 2 lat...najgorsze ze ma razy do miesa..a moze to przez srodki dezynfekujace..?? (sprztal mi pokoj i myl szyby swoja koszulka...) moze sie obtarl..mam ciagle nadzieje...pomoz mi! co robic? to malinka???zapudrowal??

Gość mniejsa zmartwiona
głupia jestes jak but trzeba bylo sie zastanawiac zanim zderwalas z nim co to bylo a nie etraz sie wyplakiwac na kafeterii masz za swoje :]

ale my jestesmy nadal juz razem tylko nie wiem czy mu wierzyc przeciez siniaki nie robia sie czarne przez pare minut!!!!!!

Gość To zajrzyl mu w gacie
moze na malym tez ma siniaki...kobito, ciesz sie ze az 2 lata facet z Toba juz wytrzymal