Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bububuuu

beznadziejny przypadek

Polecane posty

Gość bububuuu

To juz mnie przerasta, ciezko mi sobie z tym poradzic :( Wszedzie ludzie dobrani ze sobą, do wyboru do koloru kazdy znajduje swoją druga połówke, czy to we własnym 10 tys. miescie czy gdzies dalej, kazdy kogos ma, a ja ? Nigdy nie mialem nikogo, jestem przystojnym chlopakiem i nie moge juz sobie z tym poradzic. Bardzo brakuje mi tego w życiu, tej osoby, moje życie tak naprawde nie ma sensu, czuje ze mimo mlodego wieku jeszcze (19 lat) po prostu usycham, moje zycie nie ma zadnej wartosci, kazdy kolejny dzien to dla mnie ogromny dół - z ktorego wyjsc nie moge. Czuje ze powinienenm zyc inaczej, byc szczesliwy, tym czasem przez cale moje zasrane zycie ani przez momencik nie bylem szczesliwy. Czuje sie bardzo niespełniony przez to ze jestem sam. I najgorsze, ze nic nie potrafie zrobic zeby to zmienic. Wszyscy dookoła mówią idz poderwij sobie jakas dziewczyne, ale dla mnie to nie jest takie proste. Duzo dziewczyn pisze do mnie, rozmawiam z nimi czesto jednak nie potrafie zrobic cos wiecej, nawet gdy mógłbym po prostu nie mam woli walki, bo kazda dziewczyna owszem jest ładna, ale na mysl ze poznam ja blizej, potem moze cos poczuje bo narazie nie....odechciewa mi sie :( Dlaczego ja jestem inny co ja moge w swoim zyciu zrobic, bo na pewno nie uwierze w siebie to juz za dlugo trwa :((((((((

Gość bububuuu
Po prostu czuje sie nikim, chociaz wiem ze tak nie powinno byc :(

Gość bvcer
mam 22 lata 8 miesiecy i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość bububuuu
wiec jednak nie jestem sam :( Nie mam pojecie dlaczego tak mi sie w zyciu układa, co we mnie jest inaczej niz w innych, ale na pewno cos jest nie tak ;(

Gość pocieszyciel12
19 lat to jeszcze młody wiek. wielu facetów w Twoim wieku jeszcze się w piaskownicy bawi %-) znajdziesz tylko nie szukaj na siłę

Gość bububuuu
To juz trwa 19 lat !!! Nie powiem, czasami bedac na dyskotece podrywalem dziewczyny, czasami całowałem sie z nimi, jednak to bylo spowodowane alkoholem, wcale mi sie one nie podobaly :( Przez cale swoje zycie nigdy nie spotkalem takiej dziewczyny, zebym spojrzał sie na nią i powiedzial - ona jest piekna, chce ja poznac. Nigdy tak nie bylo :(

Gość koniec i...kropka
to może masz poprostu zbyt wysokie wymagania względem dziewczyn?

Przestań się mazać! Mężczyzną wszak jesteś... Nie myśl sobie - nie wywiniesz się - jeszcze Cię miłość dopadnie znienacka i wtrdy będziesz miał \"wolę walki\", będziesz walczył, tokował, pisał wiersze, tańczył, tęsknił... Nie przyśpieszaj. Twój czas na miłość też nadejdzie! ;)

Gość bububuuu
W dzisiejszych czasach milosc to wyrachowanie, podstepy, intrygi a tego wszystkiego nienawidze bleeeee :(

ciekawie wygląda takie zestawienie wypowiedzi typu \"i na ciebie przyjdzie czas\" a potem następuje TMT \" mam 24 lata i ileś dni\" jak dla mnie to się znosi robię tak skończę te badziewne studia i jeśli w pół roku nie znajdę pracy i dziewczyny to wybywam z tego padołu chyba że się rozmyślę nie wiem dlaczego ciągle mi się obija w głowie rozwiązanie z samobójem w tle