Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cekinowy motylek

WROCŁAW- sklepy z odzieżą ciążową??!!

Polecane posty

i sorki za post pod postem, ale uważam temat za wyczerpany więc może admin niech go zamknie, jesli nikt więcej się nie wypowiada, szkoda czasu na przepychanie, za miesiąc moje dziecko sie będzie przepychać i to mnie zdecydowanie bardziej interesuje;-)

Czemu wszyscy robią taką kryptoreklamę sobie, wie pani o tej marce więcej niz nie jeden sprzedawca, w 7 miesiącu pisze pani,że zrobiła pani zakupy do końca ciąży, gdzie raczej już wtedy mało co się kupuje.Niech faktycznie zamkną tą dyskusję, a na allegro mama licius ma 114 negatywów i 100 za sample to żaden rarytas.

kupuję bo mam ochotę i stać mnie na rzeczy które są niedrogie a poza tym idealne do noszenia również po ciąży, jak chociażby bluzki do karmienia (to raczej po ciąży, nieprawdaż?) co do allegro to nie wiem bo nie korzystam, ale zwyczajowo to nie towar się ocenia a sprzedawcę, więc nie wiem co to ma do rzeczy; no a wiedza o marce? mnie interesuje co noszę, poza tym personel w sklepie jest nieprzypadkowy i wiele się tam dowiedziałam, bo w ginece to pani krzyżówki rozwiązywała jak chciałam zakupy zrobić....więc jej nie przeszkadzałam

Jasne, a ciekawe co Pani robi w swoim sklepie?! Chyba reklamuje go na różnych forach dla kobiet w ciąży i recenezje na jego temat pisze.Powodzenia!

przeciez juz pani ma na tragutta hehe po co jeszcze jeden

Gość brzuchatkaa
hej, ktoś wcześniej polecił tu sklep firmy Torelle, a ja się do niego dołączam. Nie będe robić reklamy bo widze ze jest tu napieta atmosfera wiec napisze tylko że ciuchy mają odpowiednie :)

Gość cięzarna
Ostatnio kupiłam fajne ciuchy na Oławskiej kobieta fajnie doradza, byłam też w Feniksie ale tam jest duszno i kobieta jakaś taka przemądrzała mówię jej że coś mi nie pasuje a ona robi miny i wielce mądrą udaje źle się tam czułam jak bym nic nie wiedziała e tam nie polecam

Jest rok 2012 i ogłaszam że dziś 2 sierpnia szukałam po całym mieście ciążowych ciuchów. Jak coś było to bardzo drogie. W końcu w Tatumie kupiłam na przecenie 2 pary spodni z gumką ( takim pasem ciążowym). 2 szersze podkoszulki i jetem szczęśliwcze. Wrocław jest drogi a sklepów dla ciężarnych jak na lekarstwo. Pozdrawiam

Gość ciazowa
'tolunia' to ekspedientka sklepu w 'Feniksie'...

Gość zelazna
Dzisiaj w sklepie na traugutta kupiłam na prawdę fajną spódnicę, elegancką sukienkę i biustonosz. Wyszło 299 zł, trochę niestety wydałam, ale sukienkę mogę do końca ciąży nosić, tak samo jak stanik więc nie ma co narzekać. Ceny jak w każdym innym sklepie dla ciężarnych.

Gość oliiiwia
Ja mam swój sklep i kupuje z www.salonciazowy.pl ;) Kupiłam spodnie i tunikę itp i fajnie.

Gość Zosia K
witam wszystkie mamy! jestem mamą pracującą i to w bardzo "ważniackim" biurze gdzie dress code to podstawa wizerunku firmy; nie mogę sobie pozwolić na "zastępcze ciuchy" bo ulgi dla mnie w tym temacie nie ma; firma ma styl jaki ma (czyli top trendy zespół młodych ludzi i podobne bzdury) i muszę się dostosować; temat pytanie - gdzie robicie zakupy? bo sądzę że nie jestem jedyna, która dzień w dzień nieskazitelnie musi przylegać wyglądem do reszty? no ale jest brzuszek....i jak tu być fashion mamą? Do tej pory nie znalazłam lepszego sklepu niż Lola&Lola http://www.lolaandlola.com/

Gość sylwia_fikfik
A ja jestem zdania że samej odzieży w internetowych sklepach nie ma co kupować, tym bardziej odzieży ciążowej!!! Trzeba przymierzyć! Z bielizną jest może podobnie, ale chyba prędzej.... Ja np kupowałam przez neta staniki BabyOno - były najtaniej:) ale miałam gwarancję zwrotu. Tyle że wszystko było tak opisane że trafiłam i służyły!

Gość 5v5v5
oliiiwia - ja korzystam aktualnie z tego sklepu i jestem bardzo zadowolona. Dobra jakość ciuchów wiec fajnie.

Gość Pani Danusia
Jak najbardziej polecam. Mi również przypadł ten sklep do gustu, zaskoczyła mnie szeroka oferta, rozmiary, a przede wszystkim ceny, które moim zdaniem są dość niskie w porównaniu do innych sklepów. Chciałabym złożyć zamówienie, ale nie mogę się zdecydować na co konkretnie.

Gość Pani Danusia
Mówię oczywiście o salonciazowy.pl

Gość jenna manna
Nie wiecie czy też w tym salonie znajdę wyprawki dla maluchów?. Fajnie byłoby kupić wszystko w jednym miejscu

Gość gość
Sklep mieści się w Zielonej Górze na Wrocławskiej??? Dobrze, że istnieje możliwość zamawiania w sieci. A wyprawki widzę, wystarczy wejść w katalog.

Gość gość
Z tego co wiem to właśnie tam się mieści :) Fajny sklepik :)

Gość MDM LB
Sama zamawiałam w sieci. Mają naprawdę dobre gatunki w sprzedaży. Bałam się, że trafię na tandetę, nic bardziej mylnego.

Gość MummyandTummy
Cześć dziewczyny, Jak byłam w ciąży to miałam ten sam problem ze znalezieniem fajnych ubrań ciążowych, w związku z tym powstał pomysł ich tworzenia. Zapraszam na www.mummyandtummy.pl, lub sklep na DaWandzie http://pl.dawanda.com/shop/MummyandTummy. Szyjemy na miarę sukienki ciążowe we wszystkich rozmiarach. Wiemy, że każda kobieta jest inna i każda z nas inaczej zmienia się w okresie ciąży. Od najmniejszych rozmiarów XS, aż po XXXL - umów się i pozwól sobie uszyć sukienkę idealną do Twojej figury.

Gość gość
Polecam sklep na ul. Kamieńskiego na przeciwko szpitala. Mają bardzo duży wybór spodni i naprawdę niskie ceny. Kupiłam spodnie do pracy za 35zł. Gdzie normalnie zapłaciłabym co najmniej 150zł. Jest to ciucholand ale rzeczy są na prawdę w bardzo dobrym stanie, mają tam także piękną odzież dziecięcą.

Gość gość
Polecam mały, niepozorny sklepik na Oławskiej we Wrocławiu. Obsługuje przemiła Pani, która rewelacyjnie doradza, w szczególnosci bieliznę. Polecam ten sklep mamom z dużym biustem, bo mają w ofercie naprawdę duze rozmiary biustonoszy (ja mam teraz E więc az się boje jaki rozmiar bede miała do karmienia).Kupiłam tam jeasny i biustonosz ciążowy.Widziałam też ładne sukienki ciązowe. Wrócę tam napewno, bo niedługo będe musiała zakupic biustonosz do karmienia, a że mam duuużyy rozmiar to chyba nie mam wyjscia:)

Gość Justy Faj
Hej chciałam odnowić temat, bo niedawno miałam spory problem z kupnem ciuszków ciążowych. Dziś w Astrze, koło sklepu z wózkami natknęłam się na nowo otwarty sklep z odzieżą ciążową. Mają tam nie tylko odzież ciążową, ale też do karmienia i wszystko co potrzebne mamie do szpitala. Naprawdę warto tam zajrzeć :)

Gość Wciazymodna
Dzień Dobry Chciałabym odnowić wątek, ponieważ pojawił się we Wrocławiu nowy sklep z odzieżą ciążową :) Nazywa się Wciąż-y Modna i znajduje się w Domu Handlowym ASTRA ul. Horbaczewskiego 4 STOISKO 107 ZAPRASZAMY SERDECZNIE :)

Gość Arina30
Fajne rzeczy można dostać przez internet np. bluza mamatu.pl/odziez-ulatwiajaca-karmienie -26 która nie tylko ułatwi karmienie, ale też fajnie wygląda, więc można nosić także i po zakończeniu karmienia.