Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o boze ale ja swiruje

Mogłam tak zajsc w ciaze??!! ......................

Polecane posty

Tylko blagam nie smiejcie sie bo mam jakas mega schize ciazowa!! Za dwa tyg. bede juz brac tabletki, ale poki co to panikuje...I ostatnio wymyslalam ze moge byc w ciazy bo w dni plodne wyjmowalam pranie z pralki (bielizne ktora byla przygotowana do prania ale jeszcze nie wyprana ) mojego brata i taty a potem robilam siusiu od razu i sie boje ze moglam zajsc w ciaze :( No bo dotykalam ta keka papieru toaletopwego :o Smieje sie z tego co napisalam, bo wiem ze to glupie, ale mimo tego jakos sie boje...mam jakas traume chyba na tym punkcie, napiszcie prosze ze to niemozliwe :D

zapomnialam dodac ze sie obawiam ze na tej bielizne moglo COS byc, ale ona tam juz lezala przeciez kilkanascie godzin...to chyba nie musze sie bac?:D

Gość Annalna Anna z Wanny
możliwe!!!!! Jeśi papier był z "zewy" no to masz przerąbane.. zajdziesz w ciąze a później nie dostaniesz becikowego, bo za zajscie z papierem toaletowym nie płaci pan Romuś i skonczysz pod mostem razem z rolkąpaieru toaletowego.. ;( Przykro mi :(

Gość boze nigdy sie
tak nie uśmiałem :):):):):)

Gość Brondynka
Ale ty świrujesz! ;)

Gość rebea
czy ty upadlas na glowe????A moze za chwile zaczniemy pisac ze jak robimy sobie same palcowke to zajdziemy w ciaze albo jak pijemy mleko???doucz sie z czego sie biora dzieci i nie zadawaj glupich pytan

ciesze sie ze wam poprawilam humor, moj chlopak dostal kolki ze smiechu jak mu to powiedzialam :D sama sie smieje, ale mimo tego mam jakas obawe...no napiszcie ze to niemozliwe, bo mi sie ten okres spozni ze strachu :P

Gość Annalna Anna z Wanny
a to przez mleko nie mozna? :o a ja tak mialam :| Nie smiejcie sie :(

Gość rebea
UROCZYŚCIE STWIERDZAM ZE DZIECI SIE BIORA ZE STOSUNKU PLCIOWEGO...

ale ja doskonale wiem z czego, ale zrozumcie mam traume, bo ostatnio mi sie strasznie okres spoznial po peknietej gumce i tak mi jakos zostalo :P po prostu boje sie ze na tych majtalasach w pralce moglo cos byc, ale skoro dlugo tam lezaly to byly niezywa tzn, te plemniki ktorew mogly tam byc :D:D jezu umieram ze smiechu, ale i tak mysle ze "a moze jednak mam takiego pecha..."...to niemozliwe prawda?:(:( przeciez nic nie mialam na rece widocznego golym okiem

Gość vvvfvfvfvf
heh :D niemozliwe ja mialam kiedys schize,ze moge zajsc w ciaze bo korzytam z tej samej toalety co moj tata i brat :D

o boze!!!~ja tez korzystam z tej samej !! a buuuu ;( no dobra z ta toaleta to zartuje ;) ale z ta pralka naprawde sie boje :(

Gość mdleje

O kurcze a to dopiero historia.Teraz to i ja bede schizowac.:D Nie kochama sie w tym cyklu,ale sikalam i to codziennie po kilka razy !!!!!!!!!!a okres spoznia sie juz 3 dni .Ło matko matko😭 :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość schzujmy
a ja wanny po tym jak oni sie kapali przedemna :p

bardzo smieszne :D no ja wiem ZE TO JEST GLUPIE ale zrpozumcie, nigdy nie panikowalam, do czasu az nam gumka nie pekla,. a od tamtej pory to juz mam taka traume, ze bede brac tabletki...czyli ze to absolutnie niemozliwe, tak?

Gość ARGENTYNKA
ja zapytam tylko ile ty masz lat dziewczyno? bo jak 16 to rozumie takie glupstwa a jak wiecje to poprostu tragedia nie chodizlas na lekcje biologi???jak mozna byc az do tego stopnia ciemny???????:-(

No pewnie ze nie mozliwe. Takie samo prawdopodobienstwo jak zajscie w ciaze przez telefon.

Gość schzujmy
pewnie ze niemozliwe ;-)

no dziekuje wam bardzo, to chcialam przeczytac :D a lat mam 20 :P ja nigdy nie balam sie ciazy, ale sprobujcie mnei zrozumiec, wiecie jaka to dawka stresu, kiedy peknie gumka i sie okres spoznia??!! i od tamtego czasu to sie juz boje wszystkiego :(

a ja dalej sie boje :p buuu :( moze ja do psychologa pojde?;((

Gość teksanska masakra piłą mechani
wiesz co ja bym się martwiła o to co będzie jak swoje czyste majtki założysz... przeciez one lezały w tej pralce razem z tymi gaciami taty i na pewno cos tam zostało ....

a;le te przeczy w pralce to byly DO PRANIA a nie wyprane, a wyjelam je bo chcialam szybko wyprac spodnie :(:(:(

ale skoro tam byly to napewno na Twoich ciuchach coś zostało i na tych spodniach napewno też :o nie chce nic mowic ale Ty chyba naprawde jestes w ciąży ...

Gość wiesz co to juz nawet
nie jest smieszne ale ZAŁOSNE!!! jestes tak głupia czy tylko udajesz? ja pierdole masz 20 lat i zakładasz takie topiki? idz kobieto na leczenie ale raczej nie ma juz ratunku dla twojej głupoty.

ciesze sie ze sie dobrze bawisz moim kosztem, moze Ty naprawde nie wiesz co to jest strach przed ciaza??!! hcialam zeby mi ktos napisal ze to niemozliwe, ale widzer ze na tym forum zlosliwosc nbierze gore!

hcialam = chcialam

Gość wiesz co to juz nawet
na GŁUPIE DEBILNE wrecz pytanie dostajesz DEBILNe odpowiedzi!! czego sie spodziewałaś ! kurwa biologii nie miałaś w szkole ciemnoto

no ja wiem co to strach przed ciązą ale po stosunku a nie po dotknieciu galotów taty :o ...

Gość baba0007
moglas jaaaasne..... wszystkie moje dzieci mam z dotykania galot ojca...nie mojego...ich ojca - na szczescie. Niedlugo 25 lat po slubie, dzieci odchowane....a ja tylko dotykam i jeszcze dziewica jestem....przerabane.............