Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wirgin

PIerwszy raz..

Polecane posty

Gość Wirgin

hey przedwcZorAj mialam swoj pierwszy raz, byl podczas 3 dnia okresu, bez zabezpieczenia, stosunek przerywany.. czy mam sie czego obawiac ? Bo ja jednak sie obawiam... ;-(

Gość rebeka
niby jest jakies ryzyko ale watpie...tym bardziej ze byl stosunek przerywany...moim zdanem nie masz sie czego bac:)zycze udanego zyca sesualnego:P

Gość Wirgin
dzieki Rebeka troche mnie pocieszylas.. wiesz w sumie ponoc jest jakies niebezpieczenstwo, ale slyszalam ze w małym procencie. No a stosowalismy stosunek przerywany.. no i przy przebiciu blony troche krwawlilam.

Gość anii
Też uważam tak jak osoba przede mną, że bardzo małe prawdopodobieństwo ciąży, no ale radzę Ci szczerze się zabezpieczać zawsze, większy komfort psychiczny dzięki temu. ja też niedawno kochałam się podczas mojego 3 dnia okresu, no ale z uzyciem prezerwatywy i do końca we mnie.

Gość Wirgin
no i w sumie nadal mam okres.......... :] Jak myslicie, bo boje sie wiadomo jak to za pierwszym razem

Gość rebeka
JA ZA PERWSZYM RAZEM TEZ MIALAM STRACHA ALE NIE POTRZEBNIE....NIE STRESUJ SIE TAK BO JESZCZE CI SIE OKRES SPOZNI I DOPIERO BEDZIESZ MIALA STRESA:)

Gość anii
a masz regularne cykle?