Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa xxx

Co robicie w czasie wolnym?

Polecane posty

Gość ciekawa xxx

Ja mam 35 lat i jakoś ostnio nic mnie nie bawi, tak ogólnie poza jazdą rowerem na nic innego nie mam ochoty. A Wy co robicie w wolnym czasie?

Gość ciekawa xxx
:) no czasami mam ten wolny czas. Tylko jak go super- fajnie wykorzystać?

Gość Mycha Miki Show
Ja ostatnio odkrylam rolki i zasuwam na nich z wielka przyjemnoscia... Poza tym bardzo lubie czytac ksiazki i spotykac sie ze znajomymi... I podrozowac, zwiedzac..... Gram na gitarze, spiewam w zespole..... Jak mi sie nudzi wole isc na spacer czy ogladam zdjecia, sptrzatam w domu... Nigdy nie uciekam do telewizora, bo uwazam, ze nie ma tam nic ciekawego... Wole juz na kafe popisac ;-)

Gość ciekawa xxx
Myślałam o tańcu i myśle o flamengo, :) tylko nie mam z kim się zapisać. Fakt, TV o tej porze roku to ostateczność, własnie zamówiłam sobie ksiąźkę i czekam na nią, poczytam sobie na słońcu. Ostatnio własnie ze znajomymi coś się nie spotykam, wszyscy jacyś zaganiani. Ja też pracuje, ale zawsze troche czasu wolnego mam.

Gość Mycha Miki Show
Masz swoja rodzine??? Jak nie, mozesz poswiecic swoj wolny czas obcym ludziom - wolontariat itp... Pojedz na zorganizowana wycieczke, jesli masz kase...

Gość anulkaaaaaaaaa
tesknimy:) i najpiekniejszy czas to z ukochanym, zwykly spacer ma inny smak:)

Gość ciekawa xxx
Mam rodzinę, ale oni łażą swoimi drogami :)

Gość taa
czas wolny?? tzn. czas kiedy nie siedze na kafe?;) niestety nie mam go zbyt duzo... jem i spie ;)

Gość anulkaaaaaaaaa
na kafe;0 fajnie, bo i w ten spob cos tam pisze z niunkiem, wole orginalnie ale poki co, wole to:)

Gość ciekawa xxx
piszcie, piszcie:) co Wam do głowy przychodzi. Ja pojeździłam sobie teraz na rowerze.

dzis np. i wczoraj tez jezdzilem intensywnie rowerem dlugo i wysilkowo. by zmeczonym , po kapieli zasiasc przed kompem i oddac sie intelektualnym rozwazaniom na forum kafe. tzn. ja chlop prosty ludowy i niemadry wczytuje sie w madrosci kafeteriuszy i.... czerpie garsciami ta madrośc . pozdrowka

Gość ciekawa xxx
No dzisiaj coś ta pogoda nie taka. Co robicie??