Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupaaminopomidorowa

jak go poderwać?

Polecane posty

Gość zupaaminopomidorowa

zakochałam sie w pewnym chłopaku z mojej szkoły:) chodze w miejsca w ktorych on bywa, ale kontaktu nie udało nam się złapać :( nie jestesmy nawet na 'cześć' :( co zrobic??

Gość anulkaaaaaaaaa
poszukac czy macie wpolnych znajomych jak nie, poprosic kumpla by go zagadal poznal;) a potem niby przypadkiem ty wjedziesz a on ciebie przedtsawi jemu:)

wczoraj chcialam sobie kupic pomidorowa, ale byl tylko rosolek :( no wiec tak jak radzi osoba wyzej, najlepiej jesli mielibyscie wspolnych znajomych, zeby mogli Was sobie przedstawic. Ale Ty oczywiscie nadal mozesz przebywac w tych miejscach, w ktorych jest akurat on. Spojrzenie, usmiech- to rowniez ulatwi sprawe, moze chlopak sam zalapie ;) Problem tylko, jesli w ogole nie zwraca na Ciebie uwage, nie patrzy sie w Twoim kierunku... ale to nie znaczy, ze nic z tego nie bedzie. Czasem jest tak, ze po prostu nie zauwazamy pewnych osob. Ale jesli zobaczymy, ze ktos sie nami interesuje, wszytsko sie zmienia :) no to koniec tych wywodow zycze powodzenia :)

Gość zupaaminopomidorowa
znajomych wspólnych raczej nie mamy :( ale owszem-patrzy w moim kierunku... tylko patrzy :P aa i smacznego ;)

Może warto znaleźć sobie inny obiekt zainteresowania ? :-D

ale dlaczego inny obiekt zainteresowan ma znalezc skoro TEN jej sie podoba? :O A moze powinnas po prostu do niego podejsc i powiedziec, ze Ci sie podoba i czy nie umowil by sie z Toba na Cole :) ale tylko jesli jestes pewna, ze nie ma dziewczyny, bo jak ma to smiesznie by wyszlo :) Tylko czy starczy Ci odwagi? Wydaje mi sie, ze chlopcy LUBIA byc podrywani, a kompementy dzialaja na nich, tak jak na kobiety:)

własnie :) jak jej wpadł w oko \"ten\" to ten :) ja trzymam kciuki;)

Gość vcvcxz
najlepiej za jaja .

ale jesli nie sprobuje, to nie bedzie wiedziala czy TEN jest odpowiedni czy nie :P dziewczyno dzialaj, dzialaj, dzialaj :D :D :D

ale jak nie sprobuje, to nie bedzie wiedziala, ze TEN jest odpowiedni albo nieodpowiedni :P dziewczyno dzialaj, dzialaj, dzialaj :)

Gość sprawdzam emoty ino
🖐️ 🌻 😍

Gość zupaaminopomidorowa
no własnie, ja chce jego a nie zadnego innego :D:D własnie wpadłam na genialny pomysł :D ja jestem w redakcji gazety szkolnej a on gra w reprezentacji naszego lo w tenisa stołowego :D pojde wywiad przeprowadzic :D albo sie wkrece na jakis wyjazd sportowy.... że sprawodzanie niby pisze :D:D :classic_cool: taaaD

Gość zupaaminopomidorowa
amino - respect ;)

Gość mlockaciocka
mijam go, patrzy sie, raz sie usmiechnelam i nie odwzajemnil wiec wiecej tego nie robie. tylko spojrzenia, jego peszenie sie... moze napisac mu jakas wiad na gronie? tylko co?