Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszke_zaniepokojona

bardzo sie boje, poradzcie cos !!!!!!!!!!!

Polecane posty

ok 21 dni temu spałam z moim chłopakiem. Nie zabezpieczylismy się. Ostatnio b zle sie czulam. Ostatnia miesiączke mialam ok 15 kwietnia, mam nieregularne miesiączki. W sumie wczoraj dzis moze jutro powinnam dostac mieisączke ale b sie boej i stresuje czy nie jestem w ciązy. Dzis rano zrobilam test ciązowyale nie bylo to z samego rana... Quick Vue i wyszło ze nie jestem w ciązy.... czy ten test mozna wykonywac kiedy sie chce czy sa jakies okreslone dni bo na ulotce tego nie pisało ?! pomozcie....

Gość anii
a wiesz jakie miałaś wtedy dni, płodne?

Gość z_wpadki_
raczej nie .... to bylo jakies 5 dni po ksonczeniu okresu

Gość anii
aha, no ale masz nieregularne okresy także wiesz pewności nie ma, że to był dzień niepłodny. Twój chłopak miał wytrysk w Tobie?

Gość z_wpadki_
mam nieregularne, od 27 nawet do 33 dni :( mialam isc wlasnie z tym do lekarza no ale teraz to juz zapono na to;/ szzczerze mowiiąc nie wiem to byl najwiekszy blad w naszym zyciu bo bylismy podpici oboje to bylo na domkach na imprezie oboje zalujemy no ale nie da sie nic odwrocic;(

Gość anii
rozumiem, hmm test by już po 21 raczej na pewno wykrył ciążę, także masz spore szanse, że nie jesteś w ciąży. ile macie lat?

Gość z_wpadki_
Obys miala racj, wlasnie slyszalam ze po 21 by wykrył ale nadal sie boje....moglam poczekac z tym testem kilka dni;/;/ ja mam 21 chłopak 24

Gość anii
powinno być ok, a o postinorze wtedy nie myśleliście?

Gość z_wpadki_
wiesz tak jakos ..ja chcialam ale bylismy na tych domkach z dala od wszytskiego bez samochodu 1 pks na caly dzien;/;/ bylismy tam tydzien...;/ POwiedz jeszcze jedno czy po alkoholu jest sie ttak rozluzniona ze nieczujesz nic nastepnego dnia?

Gość anii
możesz uściśliś, co nie czujesz?

Gość z_wpadki_
tzn po stosunku czesto czuje nastepnego dnia .... to nawet nie jest ból ale czuje tam wewnątrz no nie wiem jak to powiedziec taka rozepchana;/ wiem glupio brzmi ale no tak czuje sie ze uprawiam sex a teraz nie czulam i nie wiem czy nic nei doszło czy bylam po alku i byłam rozluzniona

Gość anii
nie, ja nie czuję czegoś takiego, czasami tylko czuję trochę podrażnione ujście pochwy, no ale to tak troszkę.

Gość z_wpadki_
hmm no to nie wiem ja czuje podobnie w sumie a wtedy nic nie czulam.... myslisz aby powtorzyc test, kiedy najlepiej teraz?

pomozcie !!

Gość anii
tak powtórz test, może za tydzien? a do lekarza się nie wybierasz?

Gość bulka
kochaliscie sie 5 dni po skonczonym okresie? a ile trwa Twoj okres?

Gość taka jednaaaa
no ale kiedy zrobiłas test??? z tego co piszesz okres powinnas miec koło 15 maja, a dzis mamy 13!! test robiony przed spodziewanym terminem miesiączki może byc zafałszowany . nie chce cie dobijac ale taka prawda i do tego pieszesz ze test nie był z porannego moczu, a przed terminem spodziewanym jesli sie juz robi test to TYLKO z porannego moczu - wtedy wynik jest bardziej pewny! test z moczu nieporannego jest pewny po oczekiwanym terminie! wogóle to panikujesz i przez stres na bank okres ci sie spózni.

Gość taka jednaaaa
i w quicku pisze ze niby mozna robic o każdej porze, no ale kobieto mozesz miec jezcze za małe stężenie hormonów i test mógł tego nie wykryc. nie mam zamiaru cie pocieszać - zasłuzyłaś na ten stres dziękie temu ze sie nie zbaezpieczyłaś.może na przyszłość bedziesz miała nauczke.

test robilam dzis... wiem ze stres moze opoznic okres ale juz zapozno teraz musze sie pokutowac za to ze wtedy nie uważalam;/