Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Duza dziewczynka

zaczynam głodówke leczniczą, kto ze mną??

Polecane posty

Od jutra zaczynam głodówke lecznicza, która potrwa 10 dni, jak mi sie uda to pociagne do 12 dni, do zrzucenia mam 12 kg...ma ktos ochote sie przyłaczyc i nawzajem sie wspierac w trudnych chwilach??

10 dni na samej wodzie niegazowanej, brzmi okropnie ale po 3 dniach nie chce sie jeśc, to bedzie moja 3 głodówka, na poczatku moga wystepowac bóle głowy, ale po jakims czasie one ustepuja

duza dziweczynka a ja mam pytanie, drugiego dnia glodówki normalnie funkcjonowałaś ? tzn wychodzilas sobie gdzies, spotykalas sie ze znajomymi itd ? nie było ci slabo ?

pewnie, ze wychodziłam, nawet zdawałam mature, normalnie funkcjonowałam, bo nie chciałam siedziec w domu i myslec o jedzeniu

hehe ja własnie mam straszna ochote na taka dłuzsza głodowke ale sie boję ze gdzies zemdleje albo coś

Jak masz tendencje do omdlen i czasami Ci sie to zdarza to jest to prawdopodobne. Ja nigdy w zyciu nie zemdlałam dlatego nie martwie sie, że może mi sie to przydarzyc, chociaz nie ukrywam, ze gdzieś w 7 dniu jest mi bardzo słabo, ale nigdy tak, żeby mdlec.

Ja pije 2-2,5 litra dziennie, około 5 dnia nie ma sie wogule pragnienia dlatego nalezy pic na przymus żeby nie odwodnic organizmu

i naprawde nic a nic nie mozna zjesc?:P:P ja chciałabym schudnąć jakies 5 kg, więc też mam się głodzić 10 dni?:)

Gość Agoola
A ja w wakacje przeszłam post owocowo- warzywny. W sierpniu znów go planuję. Dwa tygodnie. Działa podobnie jak głodówka

169 cm 63 kg sama oceń, ja nie mam praktycznie żadnego doświadczenia z głodówkami i dietami ;)

Gość napisalabys cos wiecej
na temat tego postu warzywnego??? duza dziewczynko a robilas jakis wstep??bo ja tez chce 10-14dniowa przeprowadzic ale myslalam zeby od jutra przez tydzien jesc warzywa(a dokladnie zupe kapusciana)i wtedy wejsc w glodowke. co o tym myslisz?????

słyszałam cos o tej zupie kapuscianej.. moze moglabys podac przepis i jak czesto ją jesc?? bo czuję, ze ja nie dam rady na samej wodzie :P

ginorossi-> przy takiej wadze i przy takim wzroscie 7 dni w zupełnosci wystarczy na zgubienie 5 kg, tylko pamietaj zeby po tych 7 dniach nie rzucic sie od razu na jedzenie bo kilogramu wróca jak bumerang, wychodzenie z głodówkio jest najtrudniejsze napisalabys cos wiecej-> mysle, że zupa kapusciana przed glodówka to dobry pomysł, moim wstepem było to że nie jadłam słodyczy i smazonych potraw, czyli był bardzo łagodny, ale mi w zupełnosci wystarczy bo nigdy do wstepu nie przywiazywałam większej wagi

Gość napisalabys cos wiecej
to ja tu bede do Ciebie zagladac i przylacze sie do glodowki od nastepnego poniedzialku

Gość Agoola
Post Daniela, czyli dieta owocowo- warzywna jest urozmaicona. Nie wolno jeść ziemniakówi warzyw wysoko bałkowych, np. fasoli oraz bardzo słodkich owoców, np. winogrona. Poza tym bez ograniczeń. Schudłam przez dwa tygodnie 5 kg. Z 65 do 60 kg. Świetnie wyglądałam. Potem jadłam tylko makrobiotycznie przez długi czas

Gość Agoola
Trzymam za Ciebie kciuki, Duża Dziewczynko! Pewnie dziś jeszcze nie za dobrze się czujesz?

Gość Agoola
Ja w pierwszych dniach diety czułam się fatalnie, bolała mnie głowa, było mi zimno i chciało mi się spać

Wielkie dzieki Agoola za te kciuki, na pewno sie przydadzą:) Ja własnie najbardziej sie boje tego, że bedzie mi strasznie zimno bo to najgorzej znosze, najchetniej te pierwsze dni spedzałabym poza domem żeby tylko nie myslec. Chciałabym wytrzymac 12 dni, ale zs 10-ciu tez bede zadowolona

Mam nadzieję, że ta głodówka pomoze mi równiez z moja cera...mój trądzik jest straszny i naprawdę wiele razy próbowałam sie go pozbyc róznymi specyfikami, niestety bez skutku...zobaczymy jak bedzie tym razem ale jestem dobrej mysli:)

No to dzień rozpoczęcia własnie sie zaczął:) Z kazdym kolejnym bede coraz blizej swojego celu. Wiem, ze nie bedzie łatwo, bo te pierwsze 3 dni sa najgorsze ale dam rade, za bardzo sie zaparłam zeby sie złamac:)

właśnie wczoraj skończyłam 10-dniową głodówkę :) ile trwały Twoje dwie poprzednie? Teraz jest dobra pora, bo robi się coraz cieplej, więc nie będziesz za bardzo marzła, ja nie miałam z tym problemu. Trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło tak, jak sobie zaplanowałaś :)

*aisha*-> dzieki:) Jedna trwała 5 dni, druga 7, teraz chciałabym wytrzymac 12, ale może byc 10 dni:P A ile udało ci sie schudną?? I jak wygląda teraz Twoje wychodzenie z głodówki, żeby nie przybyło wiele kg??

Gość Agoola
Ciekawa jestem, jak się miewasz Duża Dziewczynko? Jeśli wchodzisz czasem na "archiwalne" forum, daj znać, jak się czujesz. Nadal trzymam za Ciebie kciuki. Ja kiedyś kilka razy podchodziłam do postu, ale bardzo źle go znoszę, więc zawsze musiałam przerywać. Ale moja koleżanka kilkakrotnie przeprowadzała leczniczą głodówkę ponad 20 dniową.Mawiała, że jedzenie to zbędny nałóg. Robiła to pod kierunkiem i opieką lekarza. Nie radzę na własną rękę

głodówka lecznicza twa jeden albo dwa dni... potem organizm zaczyna sie wyniszczac i po 40 dniach czlowiek umeira około... ja nie jadalm przez tydzien i nie wyszlo mi to na zdrowie!