Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajny Joell

Jacy faceci podobają Wam się najbardziej?

Polecane posty

Gość fajny Joell

macho, hip-hopowcy, biznesmani czy może jeszcze jacys inni?

Gość moj wlasny prywatny ukochany

Gość wysocy

Gość mądrzy i godni zaufania

Gość normalni

Gość fajny Joell
a czy mogę kochane panie prosic dokładniej? chodzi mi głównie o wygląd i cechy charakteru

to moj:) cechy to juz tyle pisałam, ze same plusy:) umie kochac, byc wiernym godny zaufania na 200:%:) wady; mało wierzy w siebie, nie ceni sie:) ale to nie wada, raczje pryzmat swiata:) wyglad:) ładna cera, ustka, oczka, wloski, dlonie, uszka, szyjka, nogi zgrabne;), fajny calutki, miluchny do tulenia:) styl fajny taki sportowo - rastkowy, bardzo mu pasuje, kolory szczegolnie. ładnie mu w koszulkahc na guziki i dlugi rewak i krotki:) nie zapomne jak mial spodnie i na koszulka na guziczki i dlugi rewak bialy tshirtu:) jasne wloski i buciki:) albo jeansy ciemne z jasnym wytartym i na to takie cos ale bez guziczkow i z guziczkami:)

Gość przewodniczka
mi pasuja faceci w zwyklych Tshiertach czy koszulkach i jeansowych spodniach. Jako element ozdobny cenie sobie lancuch na szyji (ale nie za gruby) no i najwazniejje: fryzura + zarost. Wlosy moga być lekko wymodelowane jesli sa na tyle dlugie lub wyżelowane(byle nie przesadnie).Mam slabosc do brodek u facetow tzn takich krociutkich wygolonych jak u alfonsow, nie takie kozy (!) :P :) Do tego fanjie zeby uzywal ladnych perfum:) Moj facet pasuje do tego opisu wiec jestem w 7 niebie:D:D

Gość nuńka ----pysiuńka
A mnie sie zawsze podobał Jakimowicz ten jego głos-mój facet ma taki głos taki słodki jak do mnie mówi,wygląd wcześniejszy Szymka Wydry-długie włosy ,te oczka,bródka wizualnie podobni i Karpiel -Bułeczka mój MISIU tez jest góralem.....ech mam szczęście i do tego jestem szczęśliwa.

Gość Procthor
A ja zawsze myślałem, że prawdziwi faceci mają gdzieś bródki, dżinsy, perfumy i łańcuszki. Zdawało mi się, że faceci powinni walczyć o kobietę i rodzinę, że powinni być nieustępliwi i zdecydowani poza domem, jednocześnie wyrozumiali i czuli dla swojej jedynej.Facet powinien być facetem, nie manekinem na ciuszki i łańcuszki, piórka w dupke i kolczyczki w nosek. Powinien wiedzieć czego chce i jak to osiągnąć, wierzyć, ufać i być samemu godnym zaufania. Ale ja pewnie sie nie znam, jestem tylko facetem...