Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jozym

do pan pytanie o stringi !!!!!

Polecane posty

Gość jozym

mam takie pytanie do pan jak sie patrzy na ulicy to macie fajne tyleczki w stringach / brak widocznych majtek / a jak to sie ma z przodu ? ze swojega doswiadczenia moge powiedziec ze wiekszosc pan poprostu nie depiluje zarostu i w stringach wygladaja okropnie / kupa wlosow i przez srodek seksowny paseczek majteczek , a nie powinno byc odwrotnie ?/ wiec napiszceie jak to jest w waszych przypadkach moze jestem w bledzie ?

Gość iksi
jesli ktos decyduje sie na stringi to powienien die depilowac do wosku mozna sie przyzyczaic dlatego zostawim sobie tylko paseczek:)

Gość jak ja
sie zdecyduje na stringi.... to nikt mi nie bedzie mowil co mozna z czego nie! jak bede chciala to beda wlosy! jak mi sie znudzi to je "zlikwiduje" ! O!

jozym - pooglądaj sobie chociazby wystawy sklepów z bielizną..... wtedy zauważysz, że stringi z przodu mają trójkącik a nie paseczek :O:O:O

Gość hmmm stringi
Od 9 lat nosze stringi. Nie powiem ze nigdy nie zdarzylo mi sie je zalozyc na nieogolona myszke. Ale bez przesady zeby zaraz wystawaly spod paseczka krzaczki... mi sie to jeszcze nie przytrafilo, chociaz musze sie przyznac do tego ze gdy krzaczki rosna to wtedyto bardzo swedzi dzieki paseczkowi, wiec nie mam wyjscia musze sie ogolic, bo nie bede co chwile sie tam drapac, nie wypada. Najgorzej jest jak sie idzie ulica i zaczyna swedziec........ Pozdrawiam