Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mycha12345

jak czesto do solarum?

Polecane posty

Gość mycha12345

jak w temacie.Jak czesto mozna chodzic do solarium?? pracuje od poniedzialku do soboty wiec nie mam czasu na nat. opalanie,a chce miec opalenizne,wiec pooradzcie!!!

Gość hm hmmm
co drugi dzien

Gość Wiki6
Mysle ze to kwestia skory ja mam cere sniada wiec bardzo szybko sie opalam chodze do solarium dwa rzy natydzien po 15 minut jak juz sie opale na taki kolor jak chce to robie przerwe teraz mam ju zzaliczone 4 wizyty jedne po 10 inne po 15 minut i juz jestem ladnie opalona

Gość sluchajcie a co myslicie
o solarium? Czy istnieje cos takiego jak zdrowe opalanie? Bardzo prosze o odpowiedz.

prosze o opinie 🌻

\" Czy istnieje cos takiego jak zdrowe opalanie?\"- w solarium nie. ja uzywam samoopalaczy-wg mnie tylko taki sposob jest bezpieczny, nawet umiem sie juz wysmarowac i ie miec smug:)tylko szybko zmywaja sie:(ale cos za cos

ja do tej pory uzywalam balsamow brazujacych, tylko, to, ze schodza troche mnie denerwuje

ja samoopalaczem smaruje sie co 2-3dni, troche meczace, ale po kazdych wakacjach, kiedy sie opalalam mialam nowe pieprzyki i troche sie ich boje, tym bardziej, ze nowotworow u mnie w rodznie nie brakuje:Owiec wierna jestem samoopalaczom, a teraz chyba skusze sie na ten nowy balsam \"Holiday skin\" czy jakos tak, ponoc wolniej sie zmywa, zobaczymy:)

a jaki samoopalacz polecasz? J&J jeszcze nie probowalam, tez sie nad nim zastanawiam

halo

Gość jak na moje
soalrium to niezbyt dobru pomysl :o moja znajoma chodziła regularnie jakies 4lata..dostala dziwny pieprzyk no i po poł roku umarła..wiec cos za cos..:(

Cho-le-ra: a jakiego samopoopalacza uzywasz. Bo ja Garniere Ambre Solair i wystaracza, jak posmaruje sie raz na 5-6 dni.

do Sunlight a nie jest zbyt pomaranczowy? Ile kosztuje? Wydajny? dzieki 🌻

ja uzywam taniego, takiego ze Schleckera, w sprayu:)kupilam kiedys na probe i bylam zadowolona, place za niego 12zl, koncze juz druga butelke

to teraz bede miala problem:kupic balsam j&j czy samoopalacz garniera:) Sunlight, a ten z garniera jest tez w sprayu?

Ostatnio kupilam go za 24 zl chyba. Wystarcza mi na czterokrotne posmarowanie calego ciala. Moim zdaniem nie jest pomaranczowy, nadaje ladny brazowy kolorek. Jesli chce miec mocna opalenizne, to smaruje sie nim raz wieczorem a rano znowu. Ale zazwyczaj wystarcza mi raz. I koniecznie cienkie gumowe rekawiczki, bo zabarwi ci dlonie. Aha, jak juz zaczyna schodzic, to nie wyglada to zbyt ladnie (ale to chyba przy kazdym samoopalaczu). Dlatego wtedy warto posiedziec troche dluzej w wannie i wyszorowac go dokladnie szorstka myjka.

Cho-le-ra: Jest tez chyba w sprayu, ale ja kupuje ten w buteleczce. Tez zastanawialam sie ostatnio nad tym J&J. Mysle, ze on daje delikatniejszy efekt i przede wszystkim dluzej czeka sie na widoczny efekt. Bo po Garnieru to na drugi dzien jestem brazowa:)

Niestety nie ma czegos takiego jak ZDROWE OPALANIE:( Słońce i solarium szkodzą dlatego trzeba zachować umiar. Ja tez nie mam czasu na opalanie. Najwyzej w niedziele (a przeciez nie kazda niedziela jest słoneczna). Chodze wiec na solarium mniej wiecej co 8 dni po 15 minut. Opalenizna sie utrzymuje, ale nie jest to jakas mega opalenizna

ale nie wysusza Ci sie skora? Nie widzisz, zeby tracila na jedrnosci?

czterokrotne posmarowanie???to ja swoj mam na ponad miesiac:)moze dajesz duzo wiecej niz ja i dlatego trzyma Ci sie tyle dni:)

do gory

Sluchajcie--> Mysle, ze kazdy samoopalacz w pewnym stopniu wysusza skore, ale nie zauwazylam, zeby moja skora jakos specjalnie ucierpiala po Garniere. A przyznam sie, ze nie uzywam po samoopalaczu zadnych balsamow (tylko przed posmarowaniem nakladam troche na kolana, lokcie i stopy). Cho-le-ra--> Sama nie wiem:) Buteleczka ma pojemnosc 125 ml. A moze ja po prostu mam duzo wiecej ciala od Ciebie 😭 ;)

Gość doradzcie jakis fajny
samoopalacz tylko do twarzy, zebym nie wyglądała jak cytryna!! mam Sublime Bronze Loreal i dzis wchodze do domu a mama: co ty taka zółta jestes??

Gość Lupinka
A co myslicie jak bym sie smarowała kremami ochronnymi przed pójsciem na solarium to byłoby to bezpieczne.Odpowiedzcie bo niewyobrazam sobie zycia bez opalania, a po samoopalaczach to chłopak zwraca mi uwage ze jestem ryza :(

Zawsze przed opalaniem w solarium (przed naturalnym z reszta tez) nalezy sie posmarowac specjalnymi kremami. Co nie oznacza, ze bedzie to bezpieczne opalanie. Ale jesli juz tak naprawde nie mozesz zyc bez opalania;) to korzystaj z solarium ale z umiarem. I koniecznie z preparatem ochronnym. I co mialas na mysli piszac \"ryza\"?:)

Gość szkoda kasy
niekore kurczaki chodza codziennie lub co 2 dni to juz jest przesada! raz w tygodniu wystarczajaco , lub 2 w tygodniu ja osobscie chdzioam raz w tygodniu , ale juz ponad 2 tygodnie nie bylam ale sie tym nie przejmuje!

Gość mozesz codrugi dzien
na 15-20minut.Ja tak chodze i super wygladam.:)