Еlciаа 833 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Serduszko nie smutaj Wesołych Świąt Wesołych, zdrowych, pogodnych a na koniec mokrych, jakos tak to leciało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Dangerous napisał: Ale to musiało żałośnie brzmieć. Onanizm do telefonu. Dewiacja. I marszczona Freda pod zdjęcia Elki. A obok dziewczyna spała Chore. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 72 Napisano 4 godziny temu trzymaj łysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 39 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: I marszczona Freda pod zdjęcia Elki. A obok dziewczyna spała Chore. Incel pełną gębą. HA HA. Mimowolny celibat… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Incel pełną gębą. HA HA. Mimowolny celibat… Co to za facet, który wywala prywate i nie ma kasy? Niech się uczy dyskrecji od Makarona i RymCyma. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 72 Napisano 4 godziny temu Nie zapomnijcie o komorniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Еlciаа napisał: Wesołych, zdrowych, pogodnych a na koniec mokrych, jakos tak to leciało. Tak to leciało, ale czekać do poniedziałku na mokrą to ja nie wiem czy warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 39 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Co to za facet, który wywala prywate i nie ma kasy? Niech się uczy dyskrecji od Makarona i RymCyma. Tak. Imitacja człowieka. Małpiszon. To by pasowało, bo robi tu za darmowego clowna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Tak to leciało, ale czekać do poniedziałku na mokrą to ja nie wiem czy warto Może warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Może warto Nie warto, bo miała jedna miała okno otworzyć, a druga strzela z kałacha Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Nie zapomnijcie o komorniku Komornik w święta nie pracuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 72 Napisano 4 godziny temu "Zgadnij która to ja" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 72 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Komornik w święta nie pracuje A po świętach przyjdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: A po świętach przyjdzie? Tak we wtorek już będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 72 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak we wtorek już będzie To we wtorek mnie nie ma idę trochę postekac do słuchawki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie warto, bo miała jedna miała okno otworzyć, a druga strzela z kałacha Tatko zabronił kiedyś rozmawiać z nieznajomymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Tatko zabronił kiedyś rozmawiać z nieznajomymi Łysa to było 40 lat temu, teraz juz mozesz rozmawiac bez obaw nikt cie nie tknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: To we wtorek mnie nie ma idę trochę postekac do słuchawki Może przyjść też w środę i w czwartek i piątek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Tatko zabronił kiedyś rozmawiać z nieznajomymi Ale z myśliwymi nie i prawidłowo, bo przynajmniej wiesz jak polują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Ale z myśliwymi nie i prawidłowo, bo przynajmniej wiesz jak polują Wiem, że nic nie wiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grota Nesle 0 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Ale z myśliwymi nie i prawidłowo, bo przynajmniej wiesz jak polują Podobam ci się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 4 godziny temu Pojawił się Moon, ciekawe, czy tematy znowu będą blokowane. Przypadek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wiem, że nic nie wiem Reakcje mi wróciły pewnie doba minęła Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Grota Nesle napisał: Podobam ci się? Bardzo tylko wąsa zgol, albo brodę zapuść, damy radę z paliwem Moon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Bardzo tylko wąsa zgol, albo brodę zapuść, damy radę z paliwem Moon Bez paliwa nie pojedzie 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Reakcje mi wróciły pewnie doba minęła Przeczytałam <Redukcje mi wróciły > Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Bez paliwa nie pojedzie Za daleko na pewno 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Przeczytałam <Redukcje mi wróciły > Kuźwa, mówiłem otwieraj okno, ale skoro wolisz pić sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Za daleko na pewno Kuźwa, mówiłem otwieraj okno, ale skoro wolisz pić sama Nic nie pije, więc to nie do mnie wchodzisz przez okno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nic nie pije, więc to nie do mnie wchodzisz przez okno Całe szczęście, bo bym umrał z pragnienia Lepiej posłuchać muzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Całe szczęście, bo bym umrał z pragnienia Lepiej posłuchać muzy I filmy oglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: I filmy oglądać Nisz się kłócić Późno już, ale z Tobą bym dobry film obejrzał Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach