Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aicha

Czujecie go jak ma kondona

Polecane posty

Ostatnio zaczelam sie kochac z facetem z zabezpieczeniem. Kiedys kochalismy sie bez? Do czasu wpadki ktora naszczescie nie trafila na ten dzien. Od tej pory moj facet zaczal sie zabezpieczac i chce tylko stosowac prezerwatywy. A ja go wtedy nie czuje..... Pomocy :(((

Gość to tylko ja.......
Ja nigdy nie kochałam sie bez gumki wiec nie pomoge:(

Gość ja znowu nigdy w gumce
bo moj facet nie lubi, wiec tez nie wiem :(

Gość ja też nie ko..
ja też nigdy nie kochałem sie bez gumki z gumką też się nie kochałem

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuugh
nie lubiem kondonow

Gość kondoM
a nie kondon

Gość uwielbiam_czekoladę
Ja wtedy czuję cos duzego i gumowego w mojej cipce. Wolę bez gumki.

Gość oj cos krecisz
Jak mozesz nie czuc faceta w gumce? :D Przeciez objetosc jego czlonka sie nie zmienia. Co najwyzej on moglby sie skarzyc na mniejsze doznania,ale ty? Niby dlaczego?

Nie wiem dlaczego ale nie czuje zadnej przyjemnosci jak se z nim kocham. Czuje sie jakbym miala cos nie naturalnego w sobie. Zero przyjemnosci

Gość pewnie nie czuje jak
sie jej spuszcza do środka:) Ja wole w gumce,bo bez to mi sie dwa dni leje z cipki :)

Gość oj cos krecisz
Mysle,ze to kwestia nastawienia psychicznego. Sprobujcie zrobic kiedys eksperyment. Zawiaz sobie oczy,tak zebys nic nie widziala, a twoj chlopak niech ci wsadzi pare razy z gumka,a pare razy bez, a ty sprobuj zgadnac,kiedy bylo z gumka,a kiedy nie. Zaloze sie,ze bedziesz miala problemy.

Gość Ja wyczuję bo
prezerwatywa jest nienaturalnie śliska, a bez od razu jest lekki opór, a potem takie cudowne tarcie w środku. To czuć. Przynajmniej ja bym to bez problemu wyczuła. Z tym, że ja i bez i z go czuję w sobie, z tym, że bez jest przyjemniej, o wiele przyjemniej.

Gość oj cos krecisz
Ja osobiscie nie czuje roznicy. I nie uwazam,ze prezerwatywa jest nienaturalnie sliska. Znow bez przesady, ona az taka sliska nie jest. No ale nie wnikam w subiektywne odczucia innych ludzi. Ale zeby nic nie czuc,to jest moim zdaniem lekka przesada. Natomiast zdecydowanie wole seks bez prezerwatywy,bo wkurza mnie ze trzeba przerywac pieszczoty,zeby ja zakladac :/

Gość Ja wyczuję bo
Dla mnie tak, bo członek ogólnie mokry na całej swej długości nie jest ( jeżeli nie wchodził w kobietę wcześniej), a każda prezerwatywa z tych lepszych jest nawilżana, każda, są jednak te z mniejszą ilością środka nawilżającego i z większą, co jest dobre przy problemach z podnieceniem. Może są osoby, które nie czują, ale ja jestem w stanie odróżnić fakturę, gładkość, ciepło itp. rzeczy, która właśnie we mnie wchodzi;) A Panie może dlatego nie czują, że się bardzo silnie podniecają, a podwójna dawka nawilżenia może naprawdę zniwelować tarcie:D Natura, to natura...

Gość jakas tam jedna
Tez wielokrotnie słyszałam wypowiedzi lekarzy/seksuologów ze stwierdzenie ze gumke mozna wyczuc jest bujdą

Gość tez tak slyszalam

Gość A swoja droga nie moge pojac
dlaczego tylu ludzi mowi kondon, zamiast kondom... Skad to sie bierze?

Gość kleofas
to może zacznij stosować inną antykoncepcję? np, tabletki. wtedy facet nie będzie się bał niechcianej ciąży a Ty będziesz go czuć w sobie jak kiedyś ;]

On tylko chce sie tak zabezpieczac. A moze ja poprostu zlych prezerwatyw uzywam jakie polecacie?

Polecam najlepsze.. Z jelit baranich - wielorazowe/niewyczuwalne.. w promocji po9,99/3 szt. :classic_cool:

Gość lumpik mały
nigdy nie kochalam sie w gumce az sie sama dziwie, ale wlasnie to do mnie dotarlo mimo dobrych paru latek zycia seksualnego, hmmm