Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaRoo

Samopoczucie a pierwsze tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość małaRoo

Dziewczyny!Może tylko mi się to przytrafiło,ale po mału nie daję z tym rady!!Zaczęłam brać tabletki od 2tygodni,przeczytałam,co może się dziać z ozganizmem na początku i...mam objawy,ale chyba 2razy mocniejsze! Otóż jestem strasznie rozdrażniona,skłonna do płaczu,przygnębiona,oprócz tego zaczęło mnie pobolewać serce,na tle nerwowym oczywiście... Podobno objawy te mają zniknąć po pewnym czasie,bo najgorsze jest to,że mój facet dłużej chyba nie znieie mojego zachowania... Pomóżcie!!Może też się tak czułyście na początku...

Gość agniesia84
ja sie tak nie czułam .... u mnie zadnych objawów nie bylo po za bolacymi przez 3 dni jajnikami a jakie bierzesz tabletki? moze zle są dobrane?

Gość małaRoo
Biorę YASMINE,podobno są rewelacyjne,ale samopoczucie od paru dni tragiczne...

ja w trakcie 2 opakowania musiałam przerwac bo mnie strzsnie mdliło i nie mogłam nic zjesc i ciagle spałam.a teraz jest mi od czasu do czasu nie dobrze boli mnie głowa pewnie gosp hormonalna wraca powoli do siebie ale jeszcze daje znac o negatywnych skutkach :((

Gość hm hmmm
ja tak mialam przy harmonecie, poczatki bywaja trudne... szczegolnie pierwsze opakowanie.. sprobuj sie przemeczyc, czesto przy 2-3 opakowaniu to mija, a jak nie minie to moze trzeba zmienic na inne powodzenia :)

Dzięki dziewczyny-powiem Wam,że minęł parę dni i jest o niebo lepiej...:-)