Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja też nie ko..-facet

ale wy dziewczyny jesteście mało wymagające

Polecane posty

patrze dziewczyny calkiem fajne, ladne, nie glupie a maja chlopakow takich ze az bym nie uwierzyl gdybym nie zobaczyl. juz pomijam ze jakies brzydale, krzywe brudne zęby, wylewający sie brzuchol, piskliwy glos, to jeszcze nie reprezentujący nic swoim wnętrzem, taki najprzeciętniejszy przecietniach, jakby nie wybrany tylko z przydziału, jak w komunizmie na kartki, kiedy bylo duzo wybrakowanego towaru i jakie dziewczyny maja takich chlopakow? studentki, calkiem ladne i do tej pory mialem nawet o nich dobre zdanie ale teraz sobie mysle, ze one chyba tez musza nie reprezentowac soba za wysokiego poziomu skoro nudne dowcipy takich nieudacznikow doprowadzają je do blogiego omdlenia i pisków radości...ojjjj naprawde...

Gość ach pucio
moze pożyj realem ;)

to bylo apropo reala, niby gdzie bym widzial dziewczyny? a poza tym to ja nie jestem pucio

Gość ach pucio
tak taaak a świstak siedzi w realu i zawija te swoje sreberka;)

Gość WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
masz racje, ale musialam dostac w dupe zeby sie o tym przekonac:-) dziekuje lekcja wysluchana uwaznie, zadanie domowe w toku hehe juz mi lepiej...

hahaha ej ale serio ty mnie bierzesz za jkaiegos pucia? a to dobre

Gość ach pucio
serio;)

Gość mój chłopak.
jestem ładna studentką mój chłopak tez nie jest cudem, nie studiuje, ma wystające zęby, szpiczasty nos, troche odstające uszy... ale ma cudowne serce. jest dla mnie dobry, kochany, wierny i ma w sobie to cos po co mi metroseksualny model z 5 fakultetami?? spotykałam sie z takimi. wygórowane ambicje i aspiracje, panny do okoła, ee niech spadają

taka sprawa.... no i nie ejstem zaden pucio! choc slyszalem o nim

Gość mój chłopak.
jak byłam na 1 roku to leciałam na piękne buźki, solarke i extra ciuszki. teraz jestem na 4 i duzo sie zmieniło. oczywiscie nie mówię tutaj że poleciałabym na zapuszczonego paszczura z miodem w uszach, ale zaczełam doceniac spokój, harmonie... widzieć to czego oczy nie widzą, nie jestem już powierzchowna i dzieki temu jestem szczesliwsza, chyba dojrzałam i dobrze mi z tym

do mój chłopak hmmm tak jakbyś wybrała go nie sercem a rozumem. Jak się kogos kocha to kocha się Go, zatem jets dla mnie naj, ładny, fajny, słodki, takie serce ma jedynie on itd. No chyba, że tylko ja trafiłam na taki unikatowy skarb:) to prawda, bo albo maja charakter nie ten itp a mój ma słodka buzke, oczeta, ustka i głos i cudowny rycerski charakter:) sercem patrz nie rozumem:)

Gość nveru
no i co z tego?Takie jest życie.Tym bardziej ,ze w tym kraju jest wiecej kobiet.

Coz, kiedys bardziej zalezalo mi na reprezentatywnosci faceta, teraz zalezy mi na tym, aby bylo mi z nim dobrze. Moze dla Ciebie ci faceci sa beznadziejni, bo patrzysz innymi kryteriami niz kobiety. Dojrzala kobieta chce miec wsparcie w mezczyznie, a nie przemadrzalego lalusia obok siebie.