Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khjkhgjhg

pomozcie ,mojej dziewczynie 9 dni sie spoznia

Polecane posty

Gość khjkhgjhg

Moja dziewczyna zawsze miala regularne cykle trwały ok 27/28 dni nigdy dłuzej i okres tez jej sie nie spozniał dłuzej niz dwa dni a teraz juz bedzie 9 dni jak nie ma okresu a na testach wyszło nam ze nie wpadlismy a okresu jak nie bylo tak nie ma:(

Gość anii
a kochaliście się bez zabezpieczenia?

Gość fghgfh
z zabezpieczeniem! tylko jak okres miala planowany na 4 maja to 3 bylo bez zabezpieczenia i wlasnie w typ probl ze akurat w tym miesiacu bylo z zabezpiecz

Gość przeniesienie
15:59 gujgfklfyru Mojej dziewczynie okres spoznia sie prawie 8 dni a nigdy jej sie nie spoznial zawsze miala wczesniej raz tylko miala 2 dni spoznienia ,okres zawsze miala regularny jej cykl trwal 27 dni a teraz 8 dni po terminie i okresu nie ma, robilismy test 2 razy i wyszło ze nie jest w cieazy a z objawów to ma tylko gesty kleisty sluz! co jest czy test moze klamac? 16:39 Beth Nie powinien, wg mnie w ciąży nie jesteście. Jeśli miesiączka nie pojawi się w ciągu 2-3 dni zróbcie jeszcze jeden test. Jeśli będzie negatywny - niech Twoja dziewczyna idzie do ginekologa. 14:04 khjkhgjhg dzieki, poczekamy jeszcze do poniedzialku i kolejny test 11:56 mi ostatnio to spoznil sie rowno 7 dni,i bardzo sie martwilam,ale moja znajoma poweidziala, ze niby na wiosne bardzo czesto ma prawo sie spozniac, a po drugie jak sie martwi i czeka na ta miesiaczeke to tym bardziej powoduje opoznienie.Jak sie kochalam z moim facetem to w czasie tego "tygodnia oczekiwan" on zauwazyl, ze mam jakis bardzo dziwny sluz a w czasie stosunku to po prosu byla "powodz"-uszy do gory!jeszcze tatuskiem nie zostaniesz.

Gość dggsdg
dzięki mam nadzieje ze tak bedzie!:) sorki ze ciagle inaczej sie podpisuje ale to z nerwow i tak mi juz zostało :P

Gość miałam podobnie
po kilku dnia poszlam do gina i mialam isc na zabieg a tam... okres sie zaczyna :) kobieta powiedziala, zeby nastepnym razem poczekac 14 dni :P powodem spóźnienia był stres oczywiscie.

Gość kjkljlkj
czas mija a moja dziewczyna dalej nie ma okresu ani zadnych objawuw ze jest w ciazy ? rany co jest