Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arre

depilacja

Polecane posty

Gość arre

Może zrobimy małe głosowanko na najlepsze depilatory? Ja takiego jeszcze nie znalazłam. Szukam jakiegoś, który pozwoli mi na depilację co najmniej co dwa tygodnie. Teraz używam niebieskiego depilatora Brauna (chyba SilkEpil czy jakos tak;) i muszę depilować nogi co tydzień. A nie tak ja producent zapowiada co 4 tyg!:/ A może możecie mi jakiś polecić? Do bólu jestem przyzwyczajona, ważne żeby depilował szybko, dokładnie i na długo! ;D

Gość Petronela55
jA MAM PHILIPSA satineelle, chyba tak to sie pisze i nie narzekam... Wloski odrastaja po ok 2,5 tyg.Ważna jest bardzo higiena po tym badz co badz bolesnym i ingerujacym zabiegu. Ja depiluje nogi i pachy, na nogi klade balsam opozniajacy odrastanie wlosow natomiast pod pachy uzywam lagodzacych dezodorantow jak lady speed stick z aloesem

Gość kiciunia100
ile kosztuje ten depilator ? czy depilacja nim jest bolesna ?

Gość Kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja właśnie zamówiłam na allegro brauna 5185. Długo szukałam połączenia dobrej jakości i dobrej ceny. Wybrałam go, bo ma aż 40(a nie 20) par pęset, nasadkę masującą i zestaw Easy Start, który pomaga zacząć depilację. Za to płacę 229 zł. Dużo bo dużo, ale mam nadzieję, że długo mi posłuży...To tyle, jeszcze go nie używałam, więc nie wiem, czy boli;)

A mi niestety po Braunie pozostają białe plamki, które się nie opalają. Wydałam ponad 400 zl i używam tylko części golącej :-(

Skoro po jednym depilatorze włosy Ci szybko odrastają to zapewne po innych też będą, to kwestia indywidualnych predyspozycji a nie depilatora:)

Gość karainka
Witam Was ;) czytając różne fora dałam się namówić na ten najnowszy depilator firmy Braun silk-epil xpressive . drogi jest mozna nim depilowac

Gość karainka
Witam Was ;) czytając różne fora dałam się namówić na ten najnowszy depilator firmy Braun silk-epil xpressive . drogi jest mozna nim depilować pod wodą ale szczerze mówiąc nie jestem z niego zadowolona. Moim zdaniem nie depiluje dokładnie , za taką cenę spodziewałam się czegoś lepszego . Jak widać nie wszystko drogie jest lepsze. Dziewczyny zanim kupicie coś podowiadujcie sie czy wam się to opłaca . Nie wyrzucajcie pieniędzy w błoto :)