Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alina1982

Już nie wierze że bede mama

Polecane posty

Gość Alina1982

Bardzo żałuje ze brałam tabletki antykoncepcyjne,przed tym miałam regularnie miesiaczki,natomiast po tabletkach wszystko sie zmieniło, jajniki przestały funkcionowac same. Miesiaczki mam raz na 3 4 miesiace i to bardzo skape. Probowałam sie leczyc hormonalnie ale zle to znosze jestem bardzo nerwowa,wsiekła.

Gość przynajmniej
możesz rżnąc na potęgę bez zabezpiecznia .Zawsze to jakiś plus.

Gość Alina1982
hi hi hi rzne sie :) ciesze sie ze masz takie podejscie ale jestem kobieta i chciała bym mama.

Gość Mica
Alina doskonale Cie rozumiem! Ja bralam tabletki od 16 roku zycia i postanowilam z nimi skonczyc w maju zeszlego roku! Poniewaz nie zabezpieczlam sie w zaden sposob, moj brak miesiaczki tlumaczylam tym ze moze jakies malenstwo zostalo splodzone! Marny trud :( Lekarz mi przepisal hormony przysadkowe...zle je znosilam ale bralam...okres wystapil ale co z tego jak pol roku to trwalo! Potem dalej te same prochy! Ostatnio zapisal mi Harmonet (czy jak mu tam)....bledne kolo...bo to anty prochy sa a skoro po poprzednich nie moglam wrocic do normalnego cyklu to wpakowal mnie w to samo! Zdarzylo mi sie jeden dzien nie zaaplikowac pigulki...i dostalam miesiaczke...a potem...okazalo sie ze jestem w pierwszym miesiacu ciazy! Wiecej wiary w siebie.....jajniki sa uspione ale nie ma to nic wspolnego z plodnoscia! Trzeba je tylko troche rozruszac :)

Gość Alina1982
Widocznie miałas inne tabletki przypisane, ja miałam rrzypisane progynowa i dhupaston i miałam całkowity zakaz uprawiania sexu bez zabiezpieczenia podczas brania tych tabletek. Super ze tobie sie udało:) jednak ja nie daje rady ich dalej brac za bardzo sie potem na wszystich wyzywam no i jestem taka nerwowa:(

Gość Mica
Alina ja bralam tabletki duphaston, clostilbegyt i estrofem...tzw. tabletki wspomagajace zajscie w ciaze! Oczywiscie lekarzowi nie mowilam ze chce dzidziusia obecnie a mimo to zaaplikowal mi taka dawke! Jednak malenstwo nie zostalo splodzone przy braniu tych pigulek, tylko w trakcie brania antykoncepcyjnych i chwilowego ich zaprzestania!

Gość Mica
Co wazniejsze w takim momencie zajcie w ciaze od razu bylo zdaniem mojego lekarza niemadre....z racji zaburzen! Mimo to dzidzia jest i rozwija sie prawidlowo.....

Gość rżną sie jak króliki
niech mnie

Gość dewr
a ja po clostilbegyt zaszłam w ciąże i to juz po pierwszej dawce

Gość Alina1982
dziekuje za odpowiedzi juz lepiej sie czuje wiec znowu rodzi sie nadzieja bede próbowac:)

Gość dewr
i tak trzymaj 🌻

Gość Melisa88
Polecałabym castagnus, ale to tylko mój pomysł...

Alina !!!!!! Zacznij myśleć pozytywnie! Przy poziomie dzisiejszej medycyny kobiety w naprawdę beznadziejnej sytuacji zachodzą w ciążę i rodzą zdrowe dzieci. A ty jak narazie masz obawy, które nie muszą miec potwierdzenia. Wierz mi, ja miałam ogromne problemy, jedni lekarze nic nie mówlli a inni otwarcie mi mówili że będę miała problemy. I rzeczywiście problemy były, lae teraz to nie ważne bo mam trzy i pół letniego synka.

Gość kikaaa
ja mialam problemy, maz tez a mimo wszystko sie udalo, dzieki temu ze bardzo tego pragnelismy i pozytywnie myslelismy

Cześć Kobietki. To mój pierwszy cykl z CLO. Mam pytanie do Dziewczyn, które to brały. Czy lekarz też Wam powiedział, ze podczas kuracji nie wolno współzyc? Jesli tak to dlaczego?

To też mój pierwszy cykl z clostilbegyt, bo chyba o to Ci chodzi? Ale u mnie było tak, że brałam go przez 5 dni, a dnia 12, 13 i 14 cyklu lekarz powiedział, żeby \"działać\", więc było wręcz odwrotnie niż u Ciebie. Mam nadzieję, że się udało, bo to było w ten weekend:-) Alina, nie martw się, uda się na pewno! Pozdrawiam:-)