Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja też nie ko..-facet

facetowi też się robi mokro

Polecane posty

kiedys przeczytalem taką wypowiedź, że facet się podniecil i zrobilo mu się mokro zdziwilo mnie to trochę, wiedzialem juz wtedy, ze kobietom robi sie mokro z podniecenia ale mi zawsze tylko stawal , mialem wtedy jakies 20 lat czyli bylo to nie dawno, dwa lata temu ale juz od jakiegos czasu z rok jak np czytam cos tu na kafeterii albo ogladam zdjecia erotyczne to poza tym ze mi staje, z cewki moczowej wyplywa taki sluz, to nie jest wytrysk, bo wytrysk to jest dopiero jesli masturbuje sie, towarzyszą mu skurcze i jest o wiele obfitrzy kiedys czytalem, ze do zaplodnienia moze dojsc nawet przed wytryskiem, ciekawe, czy w tym sluzie ktory wydziela sie u faceta podczas podniecenia są plemniki ktore mogą zaplodnic. moze dlatego stosunek przerywany jest najgorsza metodą antykoncepcyjna a poza tym czy wy (faceci) tez tak macie? i czy wy dziewczyny zaobserwowalyscie cos takiego u facetow?

Gość uległy Krzysztof
ee to normalne:) to jest wydzielina która pojawia sie przed wytryskiem, nawilza ścianki ujścia z cewki może zawierać plemniki wiec nieraz podczas igraszek trzeba uwazać bo może z takiego małego czegoś zrobić sie duzy problem w postaci dziecka ale sadze ze to raczej mało prawdopodobne. Tez tak mam przy dużym podnieceniu. pozdrawiam

ponadto śmiem twierdzić, iż podnieca mnie oglądanie akademii pana kleksa oraz psikanie się dezodorantem brutal w okolicach języka i sutków :classic_cool:

kiedyś bylem przekonany ze tak podszywac zdolny bylby tylko facet ale powoli zaczynam wierzyc ze wy dziewczyny tez jestescie do tego zdolne, i to coraz bardziej przekonuje mnie ze tak naprawde kobiety od mezczyzn roznia sie bardziej cialem niz duszą

Gość niezbyt doświadczona
jak pieściłam kiedyś faceta, który był w samej bieliźnie to poczułam że majtki mu troche wilgotnieją, myślałam że sie spocił a teraz sie dowiaduje co mu naprawde było :-)

to ja "zazdrosze wam dziewczyny" pukam swinki morskie a mnie wujek roman

do podszywacza `ja też..........` to znowu ty??????????????? MAUP :P:P:P:P:P:P:P:P:P

poddaje sie niedlugo brazylijskiej depilacji jajek aby wuj roman byl ze mnie dumny

Gość FiKIMikII
Mojemu obecnemu partnerowi zawsze sie "robi mokro" podczas igraszek, to taki gęsty sluz, często bardzo obfity. Co tu dużo gadac, bardzo fajna sprawa, nieźle mnie to kręci. jak bardzo długo sie pieścimy to wręcz sie z niego "leje" :P

Gość gość
Ja przed chwilą doprowadziłem moją zonke językiem do pięknego orgazmu a ona mi się odwdzieczyla extra lodzikiem. Życzę wam takich doznań.

Gość gość
Nic nowego.Twoją żonkę nie tylko doprowadzasz językiem do orgazmu.A wiesz, jak ona fajnie dochodzi podczas roochanka od tyłu? Niezła suczka, długo nie trzeba jej namawiać na wypięcie tyłka.