Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodkaaaa____

22-latkowie? co robicie w zyciu?jakie macie plany?

Polecane posty

Gość slodkaaaa____

piszcie:) chce znac poglady moich rowiesnikow na zycie ,tzn jakie macie plany,co juz osiagneliscie. pozdrawiam.

Gość slodkaaaa____
ok moga byc tez 21 czy 23 latkowie jak juz nikogo w moim wieku nie ma:)

Gość jger
nie mam żadnych planów .Co będzie to będzie..KAweler musi pić i grać.Wiec lubie sie zabawić.

dobra, ja mam 21 lat i taki plan by po studiach kupowac sobie raz w miesiacu old schoolowe trampki ;):classic_cool: a na powaznie to trwa u mnie retrospekcja...obecne studia mnie nie interesuja, wybieram sie na inne. i ciagle klody zbieram. bywa i tak.

Gość slodkaaaa____
uczysz sie gdzies? pracujesz? ja mam wrazenie ze moje zycie zmierza do nikad i tylko same porazki i rozczarowania na mojej drodze:((

Żadnych planów;) tylko studia. Reszta na razie mnie nie interesuje;)

Gość jger
pije ,korzystam z życia .Cóz wiecej.JEżdze na rowerze i ciągle gram na komputerze po 8-10 godzin dziennie.

Gość slodkaaaa____
miarka.---co studiujesz? odnalazlas swoja milosc? mieszkasz z rodzicami? myslisz ze studia dadza ci gwarancje pracy kiedys tam w przyszlosci??

Gość jger
nie mam dziewczyny .NAleże do nowego pokolenia w ktorym kobieta i dzieci to przeszkoda do zabawy.CZyli celu żcia...MAm zamiar być sam do końca życia .Posiadanie kobiety jest uważane za przestarzałe i dobre dla naszych dziadków ,którzy sie nudzili i robili dzieci.Wolnosc po studiach to podstawa.

Gość taktak i do
konca zycia bede walil konia:(

Gość slodkaaaa____
nawet na powaznie pogadac nie mozna.... tu chyby pisza same szczeniaki a nie 22 latkowie:(

Jestem na drugim roku politologii, ponieważ rzuciałam marketing po pierwszym;) co było jedną z lepszych decyzji w moim życiu:) Właśnie rozstałam sie z chłopakiem, którego nadal kocham:( Mieszkam, z rodzicami. To chyba tyle;)

Gość tzrpanie gruchy wzmacnia paluc
.Posiadanie kobiety jest uważane za przestarzałe i dobre dla naszych dziadków , LECZ SIE KONIOBIJCO

Gość chicaa
Kończe studia licencjackie które ogólnie mnie- interesuja marketing i zarządzanie.Myśle teraz o magistrze z socjologii.Poza tym nie mam jeszcze pojęcia o tym co chcę w życiu robić :o Moje plany są narazie krótkoterminowe zrobic magistra i prawo jazdy :p Mieszkam z rodzicami. Ogólnie czuje sie jak gówniara jeszcze

Gość chicaa
miało być, że koncze studia które mnie nie interesują

Gość jger
sam sie lecz pajacu.

Witam, też mam 22 lata. Plany mizerne... po 2 latach mini depresji w tym roku zaczęłam studia, od razu na głęboką wodę bo prawo. Jak narazie radze sobie. Mieszkam z rodzicami, na początku lipca wyjeżdżam do pracy na 3 miesiące, licze że choć na trochę się usamodzielnie. W ciągu roku nie pracuje bo mieszkam po dużym miastem, niby do centrum samochodem mam 40 minut ale mieszkam w domu i praca w ogrodzie czeka tylko na mnie, a sporo czasu to zajmuje. Chłopaka mam, w innym kraju, więc jakby go nie było, choć serce zajęte. Takie życie... i zgadzam się z poprzedniczką, też czasem czuje sie jak gówniara.

Gość podnoszeeee

ja chcę mieć ładny dom w Magdalence pod Warszawą, chcę być bogaty skończyć studia, i wystartować na posła (nie wiem z czego sfinansuje kampanie). Mieć ładną żonę która będzie świetnie gotować, i dobrą prace aby móc zabrać ją na egzotyczne wakacje. a tak na teraz to: wczoraj zaczęła się sesja a ja nie pojechałem na egzamin - o la boga o la boga, i mam nadzieję w marcu iść do woja aby mieć jakiekolwiek pieniądze i jestem z Lubuskiego

ja mam jeszcze wylane fundamenty pod to spełnienie marzeń, i tyle mam tylko podstawę nic więcej, NIE MAM PRACY i to mnie martwi !

mam 21 lat (rocznikowo 22,ale skończe dopiero pod koniec roku;) ) studiuje dziennikarstwo,jakiś czas tremu rzuciłam robotę bo choojowa była :classic_cool: nie wiem jeszcze co będe robić w życiu...na ten moment nie potrafię sie określić.mam faceta i planujemy wspólną przyszłość ale na konkrety jeszcze nie czas;)

W tym roku piszę pracę licencjacką. Zamierzam podjąć drugie studia na politechnice. Plany na przyszłość? Jeszcze nie wiem Zostanę na uczelni :) albo pójdę do szkoły oficerskiej, ale to nic pewnego :).

Gość ANia2286
hmmm Ja studiuje zaocznie i pracuje w międzynarodowej korporacji. zarabiam całkiem całkiem..Mam chłopaka i strasznie ustabilizowane zycie. Mam wrazenie ze nie imprezuje wystarczajacp jak na moj wiek...moze za szybko wydoroslalam?

Gość ANia2286
Jeszcze kochaaaam podróże i zakupy :) dlatego postanowiłam ze muszę znaleźć sobie w miarę fajna prace zeby miec kasę na swoje Pasję..Po skonczeniu studiow od razu ide na podyplomówkę bo moim marzeniem jest pracować w HR-ach:)