Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

migotka555

rodzinne spotkanie jego niedoszla dziewczyna

Polecane posty

jakie miec podejscie do bylych dziewczyn swojego chlopaka np. czeka mnie rodzinne spotkanie u chlopaka gdzie ma byc dziewczyna bardzo w nim zakochana pare razy sie spotkali kiedys byli ze soba ale nic z tego nie wyszlo. z ta dziewczyna tez spotkal sie jak sie znim rozstalam a pozniej on ze mna i miialam z nia ostra,nie mila wrecz chamska wymiane zdan. gdzy dowiedziala sie ze on do mnie wrocil powiedzila ze mnie zaije;-P jak mam sie zachowac???

normalnie;) cześc i normalnie, nie unizaj sie do jej poziomu, jak ci bedzie docinac:) ja tak robie, oprocz divki:) z nia to tak ja ona ze mna, te magic czary.. przegiela:)

Gość a po co ma tam
byc tamta panna??????????????????????????/

no właśnie, honoru nie ma:P znam taką, co się wcisnęła na impre choć nie miala zaproszenia. wiedziała, że on na nim bedzie i chciała go uwodzic fochami:P sprostowanie divka nie jets ex, ex jets Pani J:) nie wiem, czy mnie lubi, ale mysle, ze nie ma tyle jadu i nienawisci co pani d! :)

tamta panna jest matka chrzestna jego malutkiego przyrodniego brata heheh czyli wszystko zostaje w rodzinie